Koleksi Cerita Jemput Baca

24 coretan ikhlas:

SyamimiNazifa said...

Wow great , tahniah :)

pepol said...

syamimi...hehehe,tq

Wadi AR said...

bestnye dah nak terbit buku dah. tahniah pepol

pepol said...

wadi...hahaha,celah mana terbit buku pulak ny ni

man said...

lawa pic kat blog aok..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

pepol said...

man..hehehe,terima kasih,insyaAllah

ஜ miss klanika ஜ said...

lama tak dtg sini . makin maju nampak gayanye !

pepol said...

miss klanika..hehhehe

ghost writer said...

perlu masa yang sesuai untuk habiskan setiap part.

bro, kenapa tak bukukan?

LidiaSuraya said...

wah mengorak langkah...
btw salam aidil fitri yer...
dah separuh raya baru sempat nak wish.. huhi huhi

pepol said...

ghost writer...belum ada publisher

pepol said...

lidia suraya...heheehe,selamat hari raya

si robot comel said...

wah,akan gua baca nanti, siap bookmark okay :)

pepol said...

si robot comel..hehehe,tq

ghost writer said...

bro, kadang kau tak perlu ada publisher. utk starting, kau boleh jer jadikan ia dalam bentuk zine. pengenalan pertama ialah memperkenalkan siapa penulis. aku baca semua ok. kalau bighelmetink dah advance, aku pasti jemput kau menulis buku atau jadikan salah satunya koleksi buku dari cerita2 yg kau hasilkan.

pepol said...

ghost writer..yeke bro,entah la bro, dlm dilema ni sebenarnya

ghost writer said...

biskut.assassin@gmail.com

ch000tz axoera ヅ said...

wahhh!!

Miss Volvo said...

hmm 1st time singgah blog awk. muka mcm ally iskandar la heehe

lumut said...

rajinnya awak menulis..kagum... sejak bila awak mula menulis?

=)

pepol said...

ch000tz axoera ヅ..hehehhe

pepol said...

Miss Volvo...hahaha,mana la sama dgn ally iskandar

pepol said...

lumut..eh dah dekat 2 tahun jgk la menulis,hehehe

Pan. said...

woahhh steady gila