Zizan pengganti Aznil Haji Nawawi??

aznil dicabar zizan?

Assalamualaikum sume, hye bertemu kembali kite, ok mula2 ak nk mintak maaf sgt2 coz klu 2-3 entri ak sblm ni tah pape je, coz klu korg nk tau ak dilanda pelbagai masalah sepanjang 2 minggu lepas, dan probs2 tu secara xlangsung da effect ak punya mood nk menulis dan jgk blog ak secara keseluruhannya. btw lupakan je la probs2 sume, skrg ni kite fokus blk kt blog ni. ok entri kali ni berkaitan dgn zizan raja lawak dan jugak aznil haji nawawi. ok of coz korg knl both of the celebrity ni kn,yg sorg tu da lame popular dan sorg lagi tgh berada di puncak populariti. bile sebut aznil haji nawawi, mmg kite tao la kn yg die sorg yg versatile(betul ke aku eja ni??). die blh mengacara, die jgk ad menyanyi, die berlakon dan die jgk dj radio. so mmg seorg penghibur serba blh, dan klu die buat lawak tu, blh tahan jgk la, so mmg org pandang tinggi kt aznil haji nawawi ni, serba boleh dan menghiburkan. btw, ak rase xlame lagi, title aznil sebagai penghibur no 1 bakal diambil alih oleh zizan. mybe bukan dlm masa terdekat, tapi mmg si zizan ni tgh menuju ke arah itu. ak suke giler kot lagu duet die dgn dina - selamat tinggal tu. mmg power ar, rapping tu, bukan senang.

dan klu korg layan raja lawak, mmg xblh dipisahkan la dgn si zizan ni, gandingan die dgn si johan buatkan raja lawak tu jadi happening. honestly, klu bukan si zizan ngn johan yg jadi pengacara raja lawak, program tu jadi cme bese2 je, coz bukan ny every week peserta yg bertanding tu akan perform. kadang2 je, tapi zizan ngn si johan ni yg maintain. dan si zizan ni pon da stat mengacarakan program2 yg besar cm anugerah. dan klu xsilap ak, tuk anugerah bintang popular x lame lagi, die slh seorg pengacaranya. so, mmg si zizan ni tgh top la skrg ni, btw ad peringatan yg amat jelas tuk ko zizan. janganlah ko lupa diri, jgn la ko terlibat ngn kontroversi, jangan la ko bajet bez, jgn la ko cari gaduh ngn sape2, ingt ko ad masa depan yg cerah kot, tapi jgn lupe time ko kt bwh, jgn ko bongkak bile da kt ats, ingt da ramai membe2 ko yg penah ad kt atas sblm ni da jatuh tergolek kt bwh(nabil, mawi(bukan nama sebenar). so beringat la ek wahai zizan. ko mmg bez bro, aku salute ngn ko!!

p/s:zizan akan jadi pengacara melodi bergandingan dgn dira abu zahar bermula 1 April ni,harap maklum(harap bukan april fool)

4 coretan ikhlas:

KHRLHSYM said...

zizan cool, hehe

pepol said...

yup..zizan cool..bez2

♥e'in♥ said...

zizan mmg best!!

The Bee And The White Roses said...

nak cari populariti tapi tak kena cara..mcm mana? huhu