Aizat Artis AF paling Berjaya

aizat amdan

Assalamualaikum semua pembaca yespepol, semoga dlm keadaan sihat hendaknya, ok ni entri terbaru. hohoho xlame lagi AF9 kn, so da tau sape jadi pelajarnya?blm lagi kn, so sblm kite sembang sal pelajar2 baru, ape kata kite lihat blk artis2 yg pernah jadi pelajar AF ni. tak dinafikan la, setiap tahun, AF ni akan hasilkan berbelas artis, tapi x sume ny berjaya dan tak semuanya ad even single pon. ok so entri kali ni cuba la nk tgk artis AF yg mane paling berjaya setakat ni.

ok so pendapat ak ialah Aizat, setuju?Aizat la artis AF yg paling berjaya. pelajar AF musim kelima ni x jadi juara pon, dan x masuk final pon, so nape plak ak ckp die artis AF yg paling berjaya? ok simple je, die x jadi juara time AF5 dlu coz masyarakat kite undi berdasarkan rupa dan bukannya ikut bakat, kn?dats y la kite blh tgk yg ad bakat tapi tersingkir awl, yg bakat xseberapa sgt tapi ad rupa, yg tulah akan diangkat sbg juara.

klu sblm ni maybe Mawi la artis AF yg paling berjaya. kehadiran die mmg fenomena betul la, abes album die terjual beratus-ratus ribu unit, anugerah bintang popular abes die sapu, tapi tu dulu la, skrg ni populariti die da jatuh menjunam kot. dan skrg ni Aizat jauh lebih hebat dari Mawi, dan die dh pon buktikan, bukan setakat dari segi populariti tapi jgk bakat. buktinya ialah Aizat da pon menang Anugerah Juara Lagu dan Mawi blm pernah menang lagi.

siyesly Aizat ni mmg berbakat la, itu je yg ak blh ckp. die skunk da ad dua album dan majoriti lagu dlm album die mmg terbaik ar. kt cni ak listkan antara lagu die yg ak minat:

  1. Kau Aku
  2. Hanya Kau Yang Mampu
  3. Pergi
  4. Susun Silang Kata
  5. Lagu Kita
  6. Fikirlah
  7. Mana Oh Mana
  8. Sungai Lui
  9. Years From Now
  10. Sahabat
so nilah 10 lagu terbaik yg ak minat dari Aizat ni. mcm lagu Kau Aku tu, da lebih kurang 2 tahun kot ad dlm anset ak, dan blm ad rasa lagi nk delete lagu tu, mmg bez lagu tu. cm lagu susun silang kata tu plak, lagu tu remind me to someone la, tapi tu sume da jadi sejarah da, emm Lagu Kita plak bez jgk, ad unsur2 jiwang n klu blh ak nk dedicate to someone Lagu Kita ni(one day hopefully), dan skrg ni ak tgh giler2 duk lyn lagu Sungai Lui ngn lagu Years From Now. bez giler seyh dua2 lagu ni, cm lagu Sungai Lui tu, rilex je, sempoi je dgr.

so akhir kata, teruskan hasilkan lagu2 yg bez ek Aizat, lu ad bakat bro, jgn sia2kn, tanpa liyana jasmay pon lu blh berjaya la bro.

p/s:sape lagi kaya ek, aizat ke mawi?

6 coretan ikhlas:

khairul hisyam said...

betol dia paling berjaya hoho

tiqaa said...

suka gila aizat! lagu die mmg best2!

pepol said...

khairul..yup betul2..die yg paling berjaya

pepol said...

tiqaa...hahah...bez kn aizat..terbaik ar

Aiydalela said...

dia memang berjaya [tapi tak berapa minat kat dia] hahaha. tapi lagu2 dia memang best! idea dia punye la bling bling!

Aiydalela said...

dia memang berjaya [tapi tak berapa minat kat dia] hahaha. tapi lagu2 dia memang best! idea dia punye la bling bling!