Gambar Minggu Ini

hye. ok kembali lagi dgn segmen gambar minggu ni. lame ek x update segmen ni, btw sebenarnya byk gambar yg ad dlm simpanan ni, tapi kesibukan menghalang ak tuk buat editing, so terpaksa la lambat ckit nk update segmen. ok so gambar yg terpilih kali ni ialah..jeng jeng jeng

puncak alam fasa 5

ok gambar ni diambil kt puncak alam fasa 5. gambar ni diambil secara x sengaja sebenarnya, ak pon x sangka blh dpt amek gambar ni. coz selalunya ak g jauh2 tuk amek gambar, tapi kali ni ak amek gambar kt area umah sewa ak ni je. petang tu, ak boring duk umah, so ak pon stat la moto dan pusing2 kt area umah ak ni sambil bwk kamera, then pusing2 ak pon trus je masuk sampai ke fasa 5. ak sblm ni x penah sampai pon kt fasa 5 ni, so saje je la nk tgk2 ape yg ad kt fasa 5 ni, so duk pusing2 tu terjumpa la tasik. dan kebetulan time tu da nk maghrib da, so dpt la snap pix sunset ni.

p/s:kadang2, kt sekeliling kite pon ad byk tempat yg cantik kn?

6 coretan ikhlas:

khairul hisyam said...

lawa gambo.. hehe

pepol said...

hahah..tq bro

Aiydalela said...

cantek gambar ;) biasan yang mahal tu.

pepol said...

aiydalela..hye thanks..

@ku d! sin!e said...

lawa lah...duk puncak alam ke??
by the way, aku duk jalan paip meru.
hehe

pepol said...

yup duk puncak alam..kt fasa 2..hehehehe