Review Lagu : Rossa - Ku Menunggu

rossa

hye. review lagu lagi. ok kali ni nk review lagu indon la plak. sblm ni ak da buat review lagu melayu kite, lagu omputih pon dah, so now turn lagu indon la plak ek, ok so ape special lagu ni sampai kene review ni? ok firstly lagu yg terpilih ialah lagu dari rossa bertajuk ku menunggu. ok ape yg special ny lagu ni? lagu ni ialah lagu saduran, saduran dari lagu malaysia plak tu, klu xsilap lagu ni adalah saduran dari lagu nyanyian Ella ngn Shah - Ku Merindu. 1st time dgr lagu rossa, rase pelik coz rase cm penah dgr je, then bile dgr byk2 kali baru pasan yg lagu ni ciplak dari lagu Ku Merindu. ok jom layan lagu rossa ni.

ku menunggu, ku menunggu kau putus dengan kekasihmu
tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu
ku kan selalu di sini untuk menunggumu

cinta itu ku berharap kau kelak kan cintai aku
saat kau telah tak bersama kekasihmu
ku lakukan semua agar kau cintaiku

reff:
haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
ada cemburu juga rindu
ku tetap menunggu

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
dan kau sudah ada yang punya
ku tetap menunggu

datang padaku, ku tahu kelak kau kan datang kepadaku
saat kau sadar betapa ku cintaimu
ku akan selalu setia tuk menunggumu

repeat reff

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
ada cemburu dan juga rindu
dan aku tetap menunggu

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
dan kau sudah ada yang punya
ku tetap menunggu

(aku tetap menunggu) ku tetap menunggu
(aku tetap menunggu) ku tetap menunggu
ku tetap menunggu

p/s:klu korg pasan, dlm blog ak ni, byk ak letak lirik lagu, nape ek?t next entri ak akn cite knp

4 coretan ikhlas:

shiqin ghazali said...

hah.. mmg agak pelik la bile fes tyme dgr lagu ni..
tp lirik dye best gk.. wlaupun nmpk kejam.. heee =p

khairul hisyam said...

suka lagu ni juga dowh///

pepol said...

shiqin:ha ah..betul2..lirik die kejam ckit..hahaha

pepol said...

khairul:hahaha..lyn