Apa kaitan Melda Ahmad dengan aku?

hye semua.hye semua.hye semua. hei bpe byk hye da. ok straight to the point. korg kenal sape itu melda ahmad? hah xknl? cepat g google cepat. klu korg nk tau, si melda ahmad ni baru je menang program gadis semasa sunsilk yg kt tv tu. dan klu x silap ak ni, die skrg ni masih lagi blaja kt uitm shah alam, bidang muzik la kot, coz die minat nyanyi. ak da lame layan lagu2 si melda ahmad ni, time tu layan kt myspace la, coz lagipun time tu myspace jauh lebih femes dari fb. die promote lagu2 die gune myspace ngn youtube. so korg blh la dgr lagu die kt situ. setakat ni ak baru dgr 3 lagu die iaitu lagu "Putus","Kimia" dan jgk "Kau dan Aku" ft Sugar Love Cookies. so my choice is lagu "Putus"(sgt sesuai tuk org yg putus cinta).

melda ahmad

ok, so ape kaitan ny si melda ahmad ni ngn aku?xde pape kaitan pon, just minat die je,hahahha. btw bile sembang sal melda ahmad ni, ak teringat kt satu pix. ak gune pix si melda ahmad ni tuk lengkapkan gambar yg ak edit ni, nk tgk??nah amek ni

agent kudi bank

ak saje2 je edit pix ni, klu xsilap pix ni ak edit time mid term break, time ak part 2, so skrg ak da part 4, so lame jgk da la pix ni. btw ni ak tinggalkan korg dgn lirik lagu melda ahmad - putus, jom layan jom

Aku duduk sendirian dikamarku,
menangis kesepian kernamu,
kau tinggalkan aku,
kau cari yg lain,
tergamakmu merobek hatiku.

Tapi setelah kau pegi aku
mendapat lebih baik darimu,
dia hargai aku,
dia sayangi aku
lebih daripadamu,
aku ingin kau tahu betapa ku gembira,
tidak lagi bersamamu,
namun pastinyar nanti kau akan sedari,
yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku….

p/s:ramai student uitm yg jadi selebriti kn??

5 coretan ikhlas:

khairul hisyam said...

melda ahmad sungguh cun hoho

azieda razak said...

kenapa saya tak kenal melda ahmad?? huhuhuhu

pepol said...

khairul..cute tu

pepol said...

azieda..eh xknl ek?

Anonymous said...

pengarah tue yg mahal... dia bijak mengarah n memilih pelakon dia.. hehehe..