Follower 200

Alhamdulillah. syukur kepada tuhan, itu shj yg dpt sy ucapkan. Alhamdulillah, akhirnya blog sy sudah mencecah 200 org follower. ketika entri ni ditulis, follower di blog da cecah 206. bukan la niat nk kejar follower sgt, tapi bile bukak blog dan tgk bilangan follower da bertambah, so rase sgt seronok. rasa cm ape yg kite tulis tu dihargai. ok so tuk follower yg ke 200 blog ni, follower yg bertuah ialah...jeng jeng jeng

blog deqdeq

congrats! congrats! congrats!tahniah coz jadi follower yg ke 200 kt my blog.btw sori sgt2 coz xde hadiah n award. tersangat la bz dan xsempat nk design award. so i think buat entri da ok kn. ni pon just short entri je. deqdeq jgk ad buat contest kt blog die, so korg blh la join contest kt blog die, agak menarik jgk contest kt blog die ni. btw sy berharap satu hari nanti my blog akan dpt la capai 2000 follower plak, hehehe even sy tau ad yg xsuke ngn my blog ni, tapi xkn la sy nk tutup my blog coz of them kn.

p/s:patut ke sy kutuk org kt my blog?

3 coretan ikhlas:

nelly said...

tahniah
=)

pepol said...

hheheeh..thanks nelly

yatie's EPISODE said...

baguslah tak ttup belog. ^^