Puncak Alam ada salji??

Assalamualaikum semua pembaca blog yespepol. hai bertemu kembali kite, ok kali ak nk cite sal tempat ak blaja la, mybe ad yg blm tau kot ak blaja kt mane, ok ak skrg blaja kt uitm puncak alam, sblm ni ak blaja kt uitm dungun. so pas da abes blaja kt dungun, ak sambung la plak blaja kt cni, kt puncak alam. bile sebut uitm puncak alam ni, ramai lagi yg xtau sebenarnya, even student uitm sendiri pon yg ramai lagi yg xtau sal kampus uitm puncak alam ni, klu uitm shah alam tu dieorg tau la. ok pade sape2 yg blm tau kampus uitm puncak alam ni, ni ak nk story cikit la, klu korg tau uitm shah alam, korg pon patut tau uitm puncak alam coz puncak alam ni bukan ny jauh sgt pon ngn shah alam tu, lebih kurang 22km je(ni anggaran ak je,xtau jarak yg sebenarnya). dan klu korg nk tau, kampus puncak alam ni ialah kampus uitm yg paling moden buat masa ni, dan dijangkakan satu hari nanti kampus ni akan jadi kampus induk utk uitm, menggantikan kampus shah alam. klu korg nk tau lagi sal kampus puncak alam ni, korg google la ek, mls la nk cite kt cni. btw entri ni sbnrnya ak nk cite sal salji kt uitm puncak alam ni. ha korg jgn xtau, yg kampus tempat ak blaja ni mmg ad salji, ak sempat la amek beberapa gambar utk tatapan korg. so korg blh tgk gambar2 kt bwh ni.





walaupun x la seteruk mcm kt europe ngn amerika tu, tapi sonok jgk la coz dpt maen salji ni. hahahhahahaha, sowi la ek, xde pon salji kt puncak alam ni, semua gambar ni ak edit semula, actually gambar2 ni sume bese2 saje, so nk bg nampak ummphh ckit, so ak edit la tambah cm salji gitu, konon2 nk bg nampak power la kt gambar ni. so alang2 da ad gambar cm salji ni, so ak pon buat la entri sal puncak alam ad salji. hahahaha saje je gurau2 ngn korg pembaca blog ak ni.

p/s:tapi bez kn klu malaysia betul2 ad salji.

7 coretan ikhlas:

khairul hisyam said...

ada juga buat edit salji ni tapi tak gempak macam ko buat :)

http://khairulhisyambox.blogspot.com/2011/01/photo-shot-kantana-umbrella.html

My MiRa said...

mira baru nak kate best nyer...ahhaha baru nk tergamam tadi ngeh3

YATZAKIE said...

nice view la pol...cayalah!!

pepol said...

khairul..bro..ak rase gambar ko lagi cantik ar..

pepol said...

mira..hahahah best ny..best ny

pepol said...

yatzakie..thanks

notaibu said...

saya pun kat uitm puncak alam jugak. kalau ada salji betul bestkan!