Kenapa Aku Suka letak Lirik Lagu kt blog Aku??


hye sume, ok xde mukadimah, straight 2 the point. knp ak suka letak lirik lagu kt blog aku?kenapa,kenapa dan kenapa??klu korg perasan la kn, dan klu korg da lame follow blog ak, korg akn notice yg blog ak ni byk lirik lagu. biasanya ak akn seling selikan entri yg biasa dgn entri sal lirik lagu. knp ek ak buat cmtu? ok ad beberapa sbb sbnrnya.

ok yg pertama ialah klu korg nk tau lagu ape yg ak tgh dgr skrg ni, ha melalui lirik lagu tu la. lirik lagu yg ak buat entri tu, so itulah lagu yg tgh ak dgr buat masa skrg ni. bukan la maksud ak dgr satu lagu tu je, byk la lagi lagu laen2, tapi lagu yg tu la paling kerap ak dgr buat masa ni, contohnya klu ak buat entri sal lirik lagu anuar zain - sedetik lebih, so means lagu tu yg ak tgh layan giler2 skrg ni. ok paham x? mesti paham kn.

ok sebab yg kedua ialah just want 2 share la, sharing is caring right? so ak nk share la ngn korg lagu2 yg bez dan ad jgk lagu yg mybe korg xtau. sbg contoh, sblm ni ak penah buat entri sal lirik lagu tilu - jangan jangan cuba, dan ad org komen yg ckp dieorg xpenah lagu tu dan dieorg nk try dgr, so secara x langsung, ak da promote dan memperkenalkan lagu tu kt dieorg @ new listener. so tilu please pay me for the promotion k,(joke is fun).

ok sbb seterusnya plak ialah sbg cara tuk meluahkan perasaan ak. wowo bukan kt awek ek. ok cmni sbnrnya klu korg x paham, ad certain2 lagu ni mmg kene dgn keadaan ak time tu. contohnya time ak tgh happy, mybe ak akan buat entri lirik lagu amy mastura - lagu happy, klu ak tgh sedih, mybe akn buat entri sal lirik lagu yg sedih, so cmtu la cite die. so sebenarnya melalui lirik lagu yg ak buat entri, korg da blh agak @ teka ape yg sebenarnya perasaan ak time tu, ape mood ak time tu dan juga cmne keadaan ak time tu.

ok so itulah saje tuk entri kali ni, hope enjoy membaca blog yg x seberapa dan bajet bagus ni, btw ak nk inform yg segmen gambar minggu ini mungkin akan ditamatkan @ ditangguhkan coz ak xde mood nk amek gambar time ni. dan jgk sori2 sgt coz gambar tuk entri kali ni agak buruk, ak tgh down giler2 ni.

p/s:ak nk try tulis lirik lagu,sape blh ajar??

7 coretan ikhlas:

nelly said...

eloklah taruk lirik

senang nak tengok
hehe

pepol said...

hehehe..betul2

khairul hisyam said...

setiap penulisan ada cara tesendiri bukan?

pepol said...

yup...betul2

Redbloodsnow said...

HEHE..LETAK JE APE KO SUKA LETAK DLM BLOG, BRO. JANJI HAPPY. TOL X? ^_^ HIKSS.

LG PUN..BAGUS GAK LETAK LIRIK LAGUI
MANE TAHU ADE ORG YG PERLUKAN LIRIK LAGU TU

WHO KNOWS KAN :D

Syafiq Rosli said...

wah rajin ko review lgu kan

rin0x_adz said...

pegang gitar,men satu lagu bro..hehehe