Kakak Maher Zain tak bertudung?

Assalamualaikum semua, sihat semua? ok kali ni pepol nk cerita pasal maher zain, ok sape x knl maher zain? emm xde kn, semua knl kn sape maher zain. penyanyi yg cukup popular dgn lagu2 berunsur ketuhanan dan islamik. dan klu xsilap ak, maher zain da pon rakamkan lagu femes die,"Insya Allah" di dlm bahasa melayu. ha hebat x hebat penangan si maher zain.

maher zain

btw, entri kali ni ak bukan nk cite sal maher zain, tapi ak nk cite pasal kakak die, siyesly first time ak dgr benda ni, ak mcm x caye je, ye la si adik duk elok je nyanyi lagu2 berunsur islamik, tapi xkn la si kakak sanggup buat cmtu. korg tau x cite ape yg ak dgr ni? cite yg si kakak maher zain ni xpakai tudung. pergghh x sangka dow, mcmane la blh x pakai tudung plak, haish kn menutup aurat tu satu kewajipan, nape la blh di bwk maen benda2 cmtu. klu korg x caye jgk, ni ak ad letak gambar kakak die, ha korg tgk la sendiri dan nilai sendiri.

ziana zain

ni lah dia kakak maher zain, ziana zain. hahahahhahahaa. gurau je la wei, mintak maaf byk2 kt peminat2 maher zain ngn ziana zain, entri ni just maen2 je, bukan siyes2 k. gurau2 je..:-)

p/s:ak akan masuk 2 contest kt blog pasni, insya Allah

9 coretan ikhlas:

Abuya Hayat said...

cehhh... tertipu aku... ko nak masuk contest pe? nant tag aku, boleh? entri latest aku sumer nyer contest je...

Syafiq Rosli said...

haha..lawak je weh..

YATZAKIE said...

pandainye kamu wat lawak...hehehe

khairul hisyam said...

hahaha

pepol said...

abuya hayat...hahaha..emm contest pix black n white ngn contest plan besday party

pepol said...

syafiq..hahaha gurau2 manje

pepol said...

yatzakie..hehehe bese2 saje

hasleenda said...

hahahha..akak tertipu nyahhh..

Md Asrul said...

hehe..
ada ke patut, ingtkan btoi dah..
wakenabeb da...haha