Kenangan di Puncak

cover kenangan di puncak

ini adalah koleksi kenangan di puncak dari part 1 hinggalah part penghabisan iaitu part 15,mana2 yang terlepas untuk membaca kenangan di puncak,blh rujuk link2 di bwh ini, dan entri ni adalah sticky entri dan akan melekat sehinggalah cerpen baru dilancarkan nanti,untuk entri terbaru,sila scroll ke bwh,terima kasih dan selamat membaca.

part 1
part 2
part 3
part 4
part 5
part 6
part 7
part 8
part 9
part 10
part 11
part 12
part 13
part 14
part 15(TAMAT)

18 coretan ikhlas:

nabila riduan said...

tak dapat link pun part 15 .

pepol said...

nabila...hahaha,part 11 pon x kua lagi,apatah lagi part 15,sabo ek..:D

Eja Razif said...

i'll be your first customer. Bila sidang akbar??? ahaks..:p

pepol said...

eja...amboi,1st customer tu,hahaha

nini said...

wah rindu la puncak alammmmmmmm.....

pepol said...

nini...hehehehe

Anonymous said...

Ni bukan 'kenangan di puncak' ni... Ni 'kisah cintaku' boleh la kot.. Hehe

pepol said...

anon..kah kah kah

e-Zo94 said...

waa.. menulisjugak :D

http://e-zo94i.blogspot.com/

pepol said...

e-zo94...yup,hehehe jemput baca..:D

c'axoera ヅ said...

bila kemuncak ni nak qatam eyh :p

pepol said...

c'axoera...hehehe,sabar2

ekmal said...

ramai pembaca ko nih..nnt bukukan la..hehe

pepol said...

ekmal...hahaha,tgh cari publisher

eqbalzack said...

blog yg simple dan menarik!

pepol said...

eqbal...tq abg eqbal

fawwa sam said...

tamat suda..dr finlen smpai ke msia follow ni..

pepol said...

fawwa...hahaha,tau xpe,merentas benua tau kenangan di puncak ni,hahaha