Terima Kasih Follower Semua!!

600th follower
razif razak

Assalamualaikum sume,ok entri ni adalah sebuah entri tuk menghargai semua follower blog buruk ni. yup follower di blog dah pon mencecah 623 org, walaupun masih lagi jauh jika nk dibandingkan dgn blog2 laen, tapi bagi ak,ianya amat bermakna. sblm ni,ak penah jgk ar pasang angan2, klu blh by the end of dis year,ak nk follower blog ak cecah 500 org, tapi ni baru bulan 8 dan follower dah pon 600 lebih,thanks God. dan follower bertuah yg menjadi follower ke 600th ialah razif razak. so blh la singgah di blog beliau, ak agak suke dgn layout kt blog die, so korg blh terjah blog die kt cni. dan memandangkan blog ni menerima ramai pembaca baru sejak kebelakangan ni, so kt bwh ni ak ad letak link entri2 ak terdahulu yg agak femes,xde la sampai femes,cume ramai org yg baca, so kpd yg blm pernah membaca entri2 ni blh la klik link kt bwh ni.

ana raffali bakal ungguli ajl 25
perempuan suka lelaki yg lawak?
"Sweet Couple"
Mengendong DSLR kini satu trend?
Pepol seiras Ally Iskandar?
Salute Ashraff Muslim

dan jgk,ak nk ucapkan jutaan terima kasih kpd rakan2 blog yg letakkan link blog ak kt blog dieorg,macam ikhmal yusoff,aisya humaira,einaz shahrizal,tiqaa(maaf klu ad yg terlepas pandang).so kpd sesiapa yg nk request tuk letak link blog dieorg kt blog ni blh la letak kt ruang komen k.dan jgk,jutaan terima kasih kpd sume yg sudi baca dan singgah di blog ak ni, ak buat blog bukan lah dgn niat tuk jadi femes ke ape,ak cume suke berblog dan nk share ape yg ak ad baca,ape yg ak tau dan jgk gambar2 yg ak edit,itu sahaja. ok la bubbye.

p/s:ak rasa ak nk tuka header blog ni la dan jgk,ak mengharap sgt org tu buat blog...

12 coretan ikhlas:

MiaHani said...

congrate!! sbb dh ada follower melebihi 600. bnyk tu. keep in blogging k. sy baru je bc entry awk, agak menarik. bnyk benda yg blh dikongsi :)

pepol said...

miahani...thanks coz sudi singgah,hehehe

ame elms ! said...

wahh . im sooo proud of you . :) keep it up . once you blog , you shall never stop !

happy blogging . :)

hana said...

wah..
byk nye follower die..
congrats..

pepol said...

ama elms..tq bro,yup dah terjebak ni,dah xblh berhenti da,hahaha

pepol said...

hana...thanks hana,keep blogging..:D

dilah_buzz said...

congrate! =)

pepol said...

dilah buzz...thanks..:D

fatinadawiah said...

wah rmai2 nyer followers..ade rhsie ker?/cer kongsi..hehe btway..amek kos pe kat puncak??

pepol said...

fatinadawiah....hehehe,xde rahsia pape pon,just do blogwalking,emm kos health admin..

hazanis said...

congrate....ni jelessss ni..hihi

pepol said...

hazanis..hehehe,thanks..:D