Photo Editing Contest By Eien Razak & Dayah Jelita.

photo editing contest


Assalamualaikum sume,yeah entri join contest,hehehe dah lame sbnrnya x join contest kt blog,tapi contest yg ni sgt excited nk join coz contest edit pix tu,ho mmg fevret ak walaupun pix yg ak edit tah pape je,peduli hape ak,hehehe so sape2 yg nk join blh klik link kt atas tu. so gambar yg dipertaruhkan adalah kt bwh ni.

_MG_0048
ni sebelum edit

1st nick1
yg ni dah siap edit

ok,sedikit info tentang pix ni,gambar ni diambil di taman pertanian bukit cerakah,shah alam,gambar di ambil bulan mac 2011 klu xsilap ak,dan org yg ad dlm pix tu adalah ak sendiri ek,bukan shah jaszle ok,ad 3 org terlibat dlm penghasilan pix ni iaitu ak sendiri sbg model,dan dua org classmate ak sbg photographer dan jgk jaga lighting,sape classmate ak tu xyah la mention kt cni,dieorg pemalu,hehehe so itu je lah serba sedikit penerangan pix ni, so korg2 handal lagi gagah mengedit pix tu blh la join contest ni,hadiah die lumayan woo,hehehe dan jgk ak nk tag ikhmal yusoff tuk join contest ni. klu nk tau syarat2 penyertaan die blh la bukak blog penganjur,dayah jelita dan jgk eien razak.

p/s:ak rindu nk edit pix then upload kt fb,huhuhu

8 coretan ikhlas:

salwaismail said...

pergh. smart! :D mesti menang punya ni! haha
eh, saya buat giveaway!

Einaz Shah Rizal Thomas said...

TAK PNDI EDIT ,klu tak ley join ..

pepol said...

salwaismail..thanks,edit biasa2 je ni,hehehe

pepol said...

einaz...eh ye ke die x pandai edit pix?tipu ek

Syamimi Nazifa said...

lawa ! menang ni .. :)

pepol said...

syamimi nazifa...eh ye ke?heehhe thanks masuk suke2 je,xde aim nk menang pon,hehhe

DaYaH JeLitA said...

thanks sudi join :)

pepol said...

dayahjelita..support member2,hehehe