Top 10 Lagu Raya Pilihan Aku

lagu raya
lagu raya fevret aku

Assalamualaikum sume, sume puasa x ari ni?klu puasa bagus,hehehe ok entri kali ni nk cite sal lagu raya la plak,bersesuaian la kn xlame lagi dah nk raya, xde suasana raya la klu x layan lagu raya. ok bile sebut lagu raya, sudah semestinya lagu raya evergreen akan jadi pilihan, siyesly feel lagu2 raya yg lama ni mmg dahsyat,sampai blh menitis air mata woo. lagu raya baru lak bukan xde yg bez,ad jgk yg bez cm a few song from dato' siti,blh tahan jgk la tapi still xblh lwn lagu2 raya evergreen ni.

so,ak ad buat list top 10 ten lagu raya fevret ak. so mcm dijangka, lagu2 pilihan ak dimonopoli oleh lagu2 raya evergreen, klu korg nk tgk list tu,ad kt gambar di atas. daripada list tersebut, 9 daripadanya adalah lagu evergreen, dan cuma 1 je lagu baru,iaitu lagu no 10 tu. korg tau x lagu no 10 sape nyanyi?ha klu x tau,lagu tu dinyanyikan oleh Hujan ft. Raihan. lagu die bese je sbnrnya,tapi siyesly ak tersentuh tgk video klip die, tentang pengorbanan ibu bapa membesarkan anak mereka. sesusah mane pon ibu bapa tu, dieorg akan cuba sedaya upaya tuk menggembirakan anak2 dieorg,memenuhi segala permintaan dieorg. so ak pelik,nape ek anak2 sanggup sampai membunuh ibu bapa dieorg sendiri mcm yg slalu ak baca kt dlm surat khabar harian metro tu,eii xde perasaan ke ape, so renungkan dan pikirkan.

p/s:lagu raya pilihan korg??

6 coretan ikhlas:

putput said...

lagu raya<3<3<3

pepol said...

putput...bez2

dhilla nazli said...

dhilla suke nasyid raya.. hohoohoho

pepol said...

dhilla nazli...owh ye ke,bez jgk tu,hehehe

visitme@FaTiN cOrNeR said...

lg raya dulu2 mmg evergreen..

sy minat lg anuar zain nyanyi masa kecik2 tu..rasa meriah ja..

pepol said...

fatincorner...lagu yg anuar zain ngn elina tu kn?bez2