Arm'z ajak komen blog aku!


Assalamualaikum,ok kali ni entri ak berkaitan join segmen, ak mmg jarang join segmen2 ni,tapi memandang ad blogger yg tag ak suh join,dan jgk penganjur segmen ni sendiri pon suh ak join,so ak pon take part jgk la.
(sape2 nk join blh klik gambar kt atas)
....................................................................

segmen ni mengkehendaki ak menceritakan serba sedikit ttg blog ak

ok ni serba sedikit la ek ttg blog ak ni
ak stat berblogging ni dh lama dah
tapi just tahun lepas ar baru aktif
dlm blog ni ak x limitkan ape2 tuk ditulis
ak bebas tuk tulis pape pon kt cni
tapi yg slalu ak tulis ialah
pasal bola,pasal review lagu,hal ehwal semasa,
hal personal ak dan ad jgk lirik2 lagu
sblm ni ad jgk buat segmen gambar minggu ini
tapi segmen tu dah ditransfer ke blog kedua ak
iaitu blog pepolphoto
dan skrg ni ak mmg suke edit gambar ala2 kartun
so utk setiap entri yg ak tulis
ak akn cuba pastikan akan ad at least
satu gambar yg ak edit ala2 kartun
klu x caya blh la bukak my previous entri
emm so itulah je kot

dan ak nk tag dua org

fitri asikin
eka zulaikha

so,jom reramai join segmen ni

p/s:akhirnya,selepas empat bulan,ak gunting jgk rambut,atas arahan bonda tercinta

6 coretan ikhlas:

CintaZulaikha said...

segmen best nih...

pepol said...

cintazulaikha..join jgn x join,hehehe

hana said...

menarik..
hehe
=D

pepol said...

hana...hehehe,join la hana

miss lyzeer said...

hye..miss dari segmen yg sama. done follow kamu. arms dh bg green light boleh komen..so,

1) suka la header tu..ala2 oren, my fav
2)simple and nice
3) x berat langsung..loading dia laju
4)memang background putih erk

overall..very niceblog. keep it up. jom komen blog miss pulak

http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html

pepol said...

miss lyzeer...heheh,thanks 4 ur comment,really appreciate it,yup mmg pilih background putih,simple n nice.hehehe