Sahur Seorang Diri

kak limah sahur
kak limah

Salam sume
mcmane puasa kwn2 sume?
da ad yg tinggal?
klu x tinggal lagi, thumbs up utk korg

ok mostly student degree
amat berbahagia menyambut ramadhan kali ni
coz majoriti nya masih lagi bercuti semester
dan mmg agak membahagiakan la sambut pose kt umah ni
heaven woo klu compare sambut kt umah sewa

btw,di samping kita seronok berbuka dan bersahur di rumah
harus jgn dilupa kpd golongan yg kurang bernasib baik
terutama kpd mereka yg berada
di rumah anak2 yatim dan jgk rumah org2 tua
di bulan yg mulia inilah
kita berpeluang utk sedikit sebanyak menceriakan mereka
kpd yg berkemampuan, hulurkan sedikit sumbangan
supaya mereka mampu mengukir senyuman di hari lebaran kelak
amin...
(ak rasa cm x relate je tajuk entri ngn entri ni)

p/s:OMG!!follower my blog dah cecah 553,emm insyaAllah follower ke 555 akan dpt special review dari ak,btw thanks coz support dis blog

8 coretan ikhlas:

Lily Suhaili said...

SAHUR NGAN KAK LIMAH PUN BOLEH !
hahaha :DD

pepol said...

lily suhaili...hahaha jom la kita sahur ngn kak limah cik lily oi,hahaha

MiYOKO SuKi said...

sama la kite...sahur sorang2...buka posa pun sorang2...huhu

pepol said...

miyoko suki....owh ye ke,cian ny,sbr k,tu dugaan tu...

hakimfaridzul said...

hahahahaha...nak sangat sahur dengan kak limah ke??

pepol said...

hakimfaridzul...hahahah blh jgk..

ayienz said...

janji dapat sahur.. daripada yg terlepas sahur tu cmane..hehe.. slmat bpose...

pepol said...

ayienz...yup syukur alhamdulillah..