Ana Raffali bakal ungguli AJL 25


hello sume. berjumpa lagi kite. ana raffali bakal ungguli AJL 25. eh keputusan da kua ke?bukan ke esok baru AJL 25 ni?ok tu cuma ramalan ak je la, dan amat berharap sebenarnya nk tgk ana raffali yg bwk pulang trofi AJL tu esk. kenapa ak pilih ana raffali bukan la sebab die alumni UiTM(yuna ngn faizal tahir pon alumni uitm jgk wei) tapi sbb lagu die tu, TOLONG INGATKAN AKU..owh ak minat seyh lagu die ni, ditambah dgn video klip die yg agak cool. so trus la ak pilih lagu ni sbg calon tuk menang AJL mlm esk. klu saingan lak mybe akan dtg dari black(sofea jane),faizal tahir(hanyut),yuna(cinta sempurna,sowi yuna,ak xpilih ko coz ak xminat lagu ni)dan juga meet uncle hussain(drama king). tapi ni pendapat ak je tao, jgn la korg kutuk ak plak lepas ak pilih lagu ni. papepon tunggu esk mlm je la ek klu nk tao sape yg menang AJL 25 ni. tapi sblm layan tu,baek korg iron baju siap2 coz esk nya sekolah wei, jgn nk wt2 lupa lak, jgn nk ponteng2 k. jom layan ana raffali -tolong ingatkan aku.

Jangan disusun kata-kata penamat
Jangan disebut baris ayat keramat
Biar lenyap diserap sunyi
Biar senyap yang tak menyepi

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa

Mari patahkan papan markah lama
Mari padamkan buku tiga lima
Biar luka sembuh sendiri
Biar lupa dimakan hari

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa
Kau dampingi aku
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Bila marah merasuk minda
Kecewa menyelubungi jiwa
Aku lupa

Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa
Ku teringatkanmu
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Tolong ingatkan aku kisah kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa

Tolong ingatkan aku
Kisah kita

p/s: ad blogger yg wt contest sal AJL ni, korg teka lagu mana yg menang, jom klik sini

4 coretan ikhlas:

analia buyani said...

suke tengok ana raffali ni..sweet je..=)

pepol said...

yup..sweet dgn berbaju kurung lagi..hehehehe

.:rizaL:. said...

dahsyat tekaan..haha...
jom join contest kat blog aku?

Ain Atika said...

heheh...gud gud..