C.l.i.c.k

cover click

"ada semacam perasaan aneh tiap kali aku berjumpa dengannya,entah la,bukan perasaan cinta,mana mungkin perasaan cinta itu hadir pada pertemuan sesingkat itu"Ikuti kisah diantara Hariz, Saleha, Ijoy,Fizo dan Dyan di dalam cerpen C.l.i.c.k. ini adalah sticky entri,untuk entri terbaru,sila scroll ke bawah,selamat membaca..:D

1. Minat itu Timbul
2. Batu dan Matahari
3. Aduh Saleha
4. Contest Muslimah Photography
5. Tripod Cinta
6. Rahsia yang Dibongkar
7. Dimalukan dan itu Pedih
8.
9.
10.

p/s:selepas tamat cerpen click,akan dilancarkan beberapa kisah cinta yang akan diberi label "Horizon Cinta"

14 coretan ikhlas:

Lizzie Yasmin said...

Alamak baru jumpa blog nie, mcm amik msa jer nak khatam, masuk dalam list membaca dulu boleh kan. Love it

pepol said...

lizzie..alamak,lambatnya jumpa,hahaha its ok,take ur time..:D

putryteya said...

huhuhuhu . hai :)

pepol said...

putryteya..hai

redlomo said...

oooo... huhhuhuhuuhu

pepol said...

redlomo..hohohoho

hanaahmad said...

rajin pepol. :)

pepol said...

hana..skrg mls da,hahaha

anamizu kaito said...

wahhh ni novel ke ape pepol????? =P






slm kenal,
cik ana

pepol said...

anamizu..hahaha,belum sampai novel lagi,mini novel kot,hehehe

Atiqaa Payung said...

Style !

pepol said...

atiqaa payung..hehehe,thanks

ch000tz axoera ヅ said...

mesti camera baru tu kan heheheh

pepol said...

axoera..eh xla,kamera lama tu,hahaha