Lirik Lagu Shaheizy Sam & Yana Samsudin - Begini Caranya(OST Aku Ada, Kau Ada?)

edit begini caranya

Aku tak bisa mengatakan perkataan
Kelu lidah bila berdepan kamu
Percaya pada naluri hatiku
Yang nyata sudah ada depan mata

Tapi aku masih belum mengenalmu
Untuk menikmati rasa sebenar-benar cinta

Aku tahu dimana nak cari cintamu
Disini tak mungkin mengalah
Dengan apa yang mendatang

Yang ku tahu ku cuba terbaik untukmu
Yang indah jadikan kenangan
Yang duka perbetulkan

Ini caranya bagi diriku
Caranya bagi diriku

Tapi aku masih belum mengenalmu
Untuk menikmati rasa sebenar-benar cinta

Aku tahu dimana nak cari cintamu
Disini tak mungkin mengalah
Dengan apa yang mendatang

Yang ku tahu ku cuba terbaik untukmu
Yang indah jadikan kenangan
Yang duka perbetulkan

Aku tahu dimana nak cari cintamu
Disini tak mungkin mengalah
Dengan apa yang mendatang

Yang ku tahu ku cuba terbaik untukmu
Yang indah jadikan kenangan
Yang duka perbetulkan

Ini caranya bagi diriku
Caranya bagi diriku


p/s:giler letak lirik lagu semula

10 coretan ikhlas:

ch000tz axoera ヅ said...

dorang ber2 ni mcm couple ajer kan....macam suwai ajer ber2 :D

miss kinah said...

mcm ada jodoh je kan..hehe

url sy dah bertukar, macam power rangers pulak.hehe

http://cikgadiscengeng.blogspot.com/

pepol said...

axoera...emm tu la kan,dieog sesuai berdua,hehehe

pepol said...

miss kinah..owh tuka url,wokeh

LidiaSuraya said...

sweet jer tengok shaheizy sem n yana nie dalam that VC....
btw
salam kenal...

pepol said...

lidia..yup,sweet kan dieorg,ye salam kenal..:D

ghost writer said...

makin laku pulak Yana Shamsudin tuh. masih single lagi aper. haha

pepol said...

ghost writer...hahah,tau xpe

♥e'in♥ said...

lagu nie best.. huhu

pepol said...

ein..yup2,best