Peperangan pon bermula

peperangan bermula

Assalamualaikum sume, hye ak skrg sedang bercuti, ak skrg ni tgh stdy week. stdy week tao bukan "stdy weak". ok bile da masuk stdy week ni, means final exam mmg da dkt sgt la kn, paper ak stat 26hb ni, so mmg lebih kurang seminggu je lagi sblm final exam ak stat. so, dgn masa seminggu yg ad ni, kene gunakan sebaik mungkin utk mempersiapkan diri sblm duduk tuk final exam, dan tuk stdy week kali ni ak amek keputusan tuk xblk umah, stay aje kt puncak alam ni, dan mmg kebiasaan ny ak xblk time stdy week ni, dan same jgk la tuk sem ni, walaupun dlm ati ak ni mmg nk sgt blk, rindu kot kt mak abah ak, da lame xjumpa dieorg, da lame x mkn same dieorg.

tapi nk wt cmne, kne stdy lorrhh, klu blk mmg konpem x stdy ar, dan siyesly final exam kali ni bakal menjadi final exam yg paling mencabar tuk ak ar, knp ek? sebab sem ni sume paper ak teruk giler, nk pulak paper medical office coding tu, siyes ak xbpe confident yg ak blh lepas ke x paper tu, susah beb. dan paper2 laen jgk, sume ny xbpe selamat. sem ni ak xde paper selamat ar, sume ny nyawa2 ikan je, sume ny ak kene score final exam klu ak nk lulus. dan yg menambahkan perisa ny, gap final kali ni amat la kecik, paper ak sume ad gap sehari je, cume paper last tu je la yg ad gap sampai 3 hari, yg laen2 sume dekat2 je.

poyo

dan disini, ak nk isytiharkan perang kt final exam ni, ak akan masuk ke medan peperangan ni dah hopefully ak menang ar, klu ak klh, emm mybe ak xde la kt cni da sem dpn. btw ak jgk nk mintak maaf la kt korg klu sepanjang sem ni ak ad terbuat slh ngn korg ke, ad termaki korg ke, ad ter'emo ngn korg ke, dan benda laen2 yg buat korg sakit ati ngn ak ke, ak mintak maaf dari ujung rambut smpai ke ujung kaki, doakan ak berjaya mengharungi final exam yg paling mencabar ni ek. ak jgk doakan sume membe2 ak dan jgk pembaca blog ni yg amek final exam akan mencapai kejayaan yg cemerlang, gemilang dan jgk terbilang. wasalam

p/s:cuti sem yg panjang ni nk buat ape ek??

6 coretan ikhlas:

arep_lockermonth said...

peperangan yg sangt penting nih!!same sme la berjuang!! sy pon tgh studi week nih!!serangggggggggg!!haha

pepol said...

arep..thanks bro..gud luck too!!

❤フィザAzhafizah said...

wahhh..nak final da.gambarimasu!while I'm looking forward my konvo day on may at new hall..not dsb anym0re ^^

pepol said...

azhafizah..wah bezny konvo kt dewan baru..dlu sy kt dsb aje..da penah tgk gambar dewan baru tu..cm gempak je..huhuhu

s y i e r a said...

gd luck epul!

pepol said...

huhuuhu..thanks syiera