Gambar Minggu Ini

yahoo bertemu lagi, semoga sume dlm keadaan sihat hendaknya, ok ni adalah gambar kedua tuk segmen gambar minggu ni, walaupun gambar ni bukan la di snap dlm minggu ni, tapi ak tetap nk panggil gambar ni gambar minggu ini(ape benda ko ngarut pepol oi). gambar ni diambil beberapa minggu lepas, dan klu korg nk tau kt mane ni, korg google la sendiri. hahha gurau je k. ok berbalik kepada tajuk asal, ok gambar yg terpilih tuk segmen ni ialah gambar ni. jeng jeng jeng

sungai gabai

ok gambar ni lah yg terpilih. gambar ni ak snap semasa ak pegi ke hutan lipur sungai gabai di ulu langat selangor. siyes tempat ni cantik dan mmg menjadi pilihan tuk org beriadah dan mandi manda. time ak dtg ni pon mmg ramai giler org dan disebabkan sampai org, so kiteorg terpaksa naik sampai ke atas tuk dptkan tempat landing kiteorg. coz kwsn bwh da ramai sgt org. dan jgk klu korg dtg kt cni, bersiap sedia la tuk mendaki anak tangga, dan seeloknya x yah bwk barang byk sgt coz tempat ni agak licin dan berbahaya, so takut korg tergelincir dan jatuh patah tangan plak. so akhir kata, jemputlah dtg ke cni, xbpe jauh sgt pon dari k.l, klu korg slalu lepak kt shopping complex je, ape kate try something different lak, try lepak kt air terjun ni. sure bez beb!!

p/s:ak nk try rafting la plak,ad x yg nk jadi geng rafting ngn aku?

6 coretan ikhlas:

CourFeyLia said...

dh slalu sgt g cni...
slalu g weekdays...
x rmi org...
besh...
target tuk coti nik g mandi ledang n kota tinggi...
joooooooooooooom...

pepol said...

hahhaah..ak baru dua kali pergi..sgt2 bez..wah jauhnya ko nk pegi mandi,ajak ak ke?hahaha

CourFeyLia said...

klo mmpu nk pnjt xde hal...
ni nk g waterfall yg org jrg g...
nk kne river trekG bgi...
hahaha...

pepol said...

owh....sound enteresting...hahaha

ekmal said...

dh update blog, dh ade header tu..terbaek..gambar pn cantek..5star :)

pepol said...

ooppss!!..silap eja plak..sound interesting...hahhaa

mal:buruk dow header ak,ak mmg x berbakat ar design header..huhuhu