Broga Hill famous sbb aku??

hahahhahahahahaaha. siyes tajuk entri kali ni agak poyo(poyo teramat sgt). entri kali ni once again ak tulis sal broga hill ni. ok cite die cmni. sepanjang minggu ni, antara benda yg byk la org tny kt ak ialah

"bez ke broga hill tu"

"kat mana broga hill tu"

"ape yg ada kt broga hill tu"

"jauh x nk pegi sana?"

so, ni la antara soklan2 femes yg ditanya kt ak sepanjang minggu ni. siyes benda yg paling hot kt u ak ni sepanjang minggu ni ialah broga hill(from my view la,sowi klu slh k). makin ramai da yg mula pasang angan2 nk pegi panjat bukit broga. dan dis week pon ak dgr cite ramai yg g panjat bukit broga ni, tapi momentum nk pegi panjat bukit broga ni jadi perlahan ckit lepas ad tragedi yg babitkan pelajar uitm kt bukit broga ni. klu nk tau lebih lanjut, klik sini.

Pelajar UiTM cedera parah dihempap batu di Bukit Broga

siyes ak agak terkejut pas bace berita ni, ialah kite g sane nk tgk pemandangan cantik, xsangka sampai jadi tragedi. ak harap sgt la mangsa yg terlibat ni akan selamat dan kembali pulih seperti biasa. so, kepada member2 yg baru nk pegi broga hill ni, hati2 la ek, jaga keselamatan diri k, jgn sampai terjadi ny tragedi dan klu blh elok la pergi secara berkumpulan dan tolong menolong di antara satu sama lain k. so ak tinggalkan korg ngn gambar2 kt broga hill..bye











p/s:bukit melawati next destination??

9 coretan ikhlas:

raziellia said...

hailaa.. tingin jugak ni pegi sini..
tapi jauh.. sob sob :(

pepol said...

hahha..pegi la awk..bez tau..alamak jauh sgt ke?

yatie's EPISODE said...

huish. tak pernah pergi pun. hekhek

ekmal said...

bukan ke ko yg kene hempap dgn batu tu?hahaha

pepol said...

yatie..hahaha klu xpenah pegi blh la pegi pasni..

Anonymous said...

apsal gmbr edit sgt?x ctik la..

f.A.r.A.h said...

pernah pegi! serius lawa n best. penat tp tak rugi ^_^

pepol said...

anonymous...emm tu la..pasan gk..klu edit sgt x cantik kn..ok nxt time edit simple2 je k..

pepol said...

farah:sememangnya awk ckp tu betul..siyes mmg cantik tempat ni dan mmg syurga la tuk photographer