Aku Tak Nak Awek Berbikini

hallu hallu hallu. bertemu kembali kita ya di blog yg sederhana ni. ok 1stly, aku nk menyusun sepuluh jari la klu aku jarang update blog lately, korg tau la kn, skrg aku berada di awal sem, so agak bz la dgn pelbagai xtvt dan jugak make some adjustment la, coz dis sem, my class ad beberapa perubahan ckit, xbyk tapi ciikiiiitttt je. so kne la berubah,kn3?? btw aku bercuti selama seminggu skrg ni, sempena tahun baru cina.

..GONG XI FA CHAI..

ok berbalik kepada tajuk di atas, aku xnk awek berbikini, aku xnk awek berbikini, aku xnk awek berbikini, hah amek ko. 3 kali aku ulang dgn siap bold lagi. hahahha ok klu korg bace la paper dis week, ad 3 org la personaliti yg meletup letup kt paper, iaitu fasha sandha, jejai dan jgk nora danish(sume nya ak blm penah jumpa lagi). aku confirm korg mesti da tau yg si jejai ni da putus ngn si fasha ni, sebab ape putus tu aku xtau la, ad org ckp ni keje si nora danish, tapi jejai da pon explain kn yg si nora bukan penyebab die putus ngn fasha, so ape sebabnya?

jeng..jeng..jeng


jom kite rungkaikan kekusutan ni, hahaha joking. siyesly ni cume pandangan aku la. from my view la, mintak maaf klu slh ek. ok klu korg slalu bace paper la, xpon bukak website2 hiburan, korg mesti tau yg last week lagi si fasha ni da famous, coz isu die berbikini di indon, sape2 yg rajin duk google2 tu mesti da dpt tgk gambar die berbikini tu, so aku rasa la kn, benda ni pon tlh jadi salah satu la kot sebab jejai putus ngn si fasha, yeah maybe la jejai xkisah si fasha ni berbikini ke, berkemban ke tapi mybe ad tentangan dari family si jejai ni, lagipun family dieorg dihormati kt negara ni, klu sbg org biasa pon, cube korg bygkn diri korg sbg seorg ibu@ayah, korg nk ke ad sorg menantu yg berbikini?? ohhh family aku confirm xblh terima, org akan ckp yg manusia sentiasa melakukan kesilapan, tapi kita blh elak kan kesilapan tu, segalanya kt tangan kita, klu kita nk buat, kita akn buat, klu xnk buat, kita xbuat,simple.

ak minat betul yg ni, manis betul bile bertudung,
tapi zaquan da angkut da
(ayu raudhah)

yg ni pon sweet giler bile bertudung, dgr2 single lagi
jgn la melepas lagi..
(nur fathia)

p/s:klu korg blm berbikini, korg ad chance lagi nk jadi awek ak. hohoho

6 coretan ikhlas:

Syafiq Rosli said...

dua2 pn ok..kawen dua lah..haha

pepol said...

hahahah...cmne nk kawen dua..
yg lagi sorg da kawen..

Lelaki Ini said...

hahaha
ayu raudah sgt2 aku suke..
tp masa pakai tdung ja la!

r-5 said...

aku cuma pelik ngn ko punye pesana n tu, "klu krang blomberbikini ade can la nk jd awek ak??? haha.sangat siot ayat itu!

pepol said...

lelaki ini:yup sgt suke dow tgk die pakai tudung..so sweet

pepol said...

r-5:hahahha..means klu belum pernah berbikini di khalayak umum tu ad peluang lagi nk jadi awek ak, klu yg dah berbikini tu awal2 lagi ak da reject da..hehehe