Jadual Kelas

Salam sume..kali ni xde cite pape,just nk tulis pasal jadual kls tuk next sem..my next sem akan bermula 3hb ni..huhuhu dan ni sbnrnya request from my classmate yg suh sy letak jadual kls kt blog..mybe ad classmate laen yg da awl2 lagi da tgk jadual kls tapi xpela,yg belum tgk ataupun yg tgk tapi x salin ke,blh la amek jadual ni kt sni k..dan rasenya,jadual ni cume sementara je,coz selalunya jadual akn berubah 2-3 kali sblm dpt jadual yg sebetulnya(student uitm mesti tau la kn sbbnya),tapi xpe la..layan kn je la...btw jadual ni xberapa best la..coz tiap2 hari ad kls pagi..OWhhh(xsuke kls pagi),da la tu kls lak kt tingkat yg tinggi,so pagi2 lagi da kene berebut lif kt fac tu..tapi nasib baik la hari jumaat xde kls..so means, dlm seminggu...4 hari blaja dan 3 hari cuti..hehehehejadual kelas OHB44B

so,inilah jadual kls sy..so,kpd awek2 di luar sane,yg nak ajak sy kua tu, blh la refer kt jadual sy ni dlu ek(hahaha gurau je,ade plak awek nk ajak ak kua)..btw subjek BEL tu xbape sure la..

p/s:rindu kls mlm mcm sem lepas...(walaupun sy slalu ponteng kls tu,huhuhu)

4 coretan ikhlas:

K2r~90 said...

hush rajen sungguh anda menaip jadual.. saye hanye menconteng2 jek haha

pepol said...

hahaha...taip kt word je...print screnn pastu paste kt photoshop...xsempat nk edit2 lebih2..hehehe

ciiima said...

selamat belajar =P

Schaza Abieyza said...

yeah!!!ade pn jadual kelas...