2011...Selamat Datang


Salam sume..plan nk tulis entri ni esk...tapi memandangkan esok da sibuk berkemas nk blk puncak alam,so tulis ari ni la ek..so tuk tahun 2011..sy ad la buat beberapa perancangan dan jgk azam(poyo)...sebenarnya takut nk menempuh 2011 ni..coz 2011 ni sy da part 4..kt part 4 ni ad killer subjek cm medical coding...huhh mintak2 lulus la subjek tu..xnk repeat2 ni...haish..

ok tuk 2011 ni,antara azam2 sy ialah nk naikkan pointer(tiap2 tahun kot azam ni tapi xpenah dpt)..so harapnya tahun ni dpt capai la ek..mr. pointer,udah2 la turun ny wei,cube naik plak..
tahun 2011 jgk sy ingt nk angkat kamera la..dari tahun lepas lagi nk angkat kamera..tapi sebab tahun lepas kene duk umah sewa,so duit byk dihabiskan tuk beli barang2 umah..so hopefully tahun ni dpt la bli kamera tu..pasni blh la snap gambar awek2 hot kt puncak alam tu..(nk jadi model sy pon blh jgk)

utk blog ni pon ad perancangan gk tuk 2011 ni...sy ingt nk buat beberapa segmen la tuk blog ni...
antaranya ialah:
  1. review lagu seminggu sekali(bergantung kepada masa,ad masa blh la buat)
  2. review filem sebulan sekali(belum muktamad lagi)
  3. gambar minggu ini(belum muktamad dan masih lagi dlm proses pertimbangan)
so plan nk wujudkan benda2 kt atas ni la tuk blog ni tahun depan..tapi xtau lagi dpt dilaksanakan@x coz bile sem da stat,masa agak terbatas nk update blog ni..tapi harapnya segmen2 tu dpt la diwujudkan...

azam lain ialah diharapkan tubuh badan terus sihat sepanjang 2011 ni dan dipanjang kan umur..coz tahun 2010 kesihatan agak merosot especially time cuti sem..dan diharapkan tiada penyakit2 serius yg hinggap kt tubuh badan sy ni..Aminn..
benda yg paling ditunggu tuk 2011 ialah filem Pirates of Carribbean on Stranger Sides,walaupun awek sy kiera knightly da xde dlm filem ni,tapi agak excited nk tau ape kesudahan nasib si Jack Sparrow..sy da tgk trailer die dan cm bez la jgk coz ad zombie ngn mermaid...btw jgn la filem ni jadi cm filem twilight:eclipse..penat tunggu tapi ble da kua..emm hampehh,xbezzz..

penelope cruz pon blh la..hot jgk

so itu je la coretan kali ni..diharapkan semua azam kite utk tahun 2011 ni akan tercapai,hidup kite diberkati,dirahmati dan dipanjangkan umur oleh Maha Pencipta,Allah s.w.t
Amin.....

p/s:tahun baru cari cinta baru?? malas nk pikir, cm ecah ckp...:-)

7 coretan ikhlas:

nelly said...

selamat tahun baru
:)

pepol said...

thanks...selamat tahun baru jgk..hope dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur...:-)

FasiHaH SupiaN said...

selamat tahun baru pepol! :)

Umur Baru 8 Tahun Tapi Pencapaian Dia Tahap Dunia. Dia Bukan Orang Kulit Putih, Tapi Dia Dari India, Siapa Kata India Tak Hebat?

pepol said...

thanks fasihah supian...happy new year jgk.:-)

oRkEd PuTiH said...

salam..hope pe yg diazamkn tercapai=)
n selamat tahun br...=)

pepol said...

yup..thanks orked putih...

eQuRlz said...

happy new year n Aminnn :) Semoga tercapai segala azam tu yer..