Wordless Wednesday : Loved dis One!!!

341151_2302569236025_1003041029_2585324_1746049818_o

p/s:ini persatuan uitm puncak alam blogger,aku suka persatuan ni,xde slh guna kuasa,xde kroni2,xde org bajet best,x mcm persatuan yg lagi satu tu,yg kaler kuning itam putih tu,tinggal "HOPE" je la

10 coretan ikhlas:

laskar pelangi said...

wahhh! terbaiklah korang buat persatuan sendiri..jeles2

pepol said...

laskar pelangi...hehehe,tuk menyatukan sume blogger puncak alam nih,hehehee

fieha said...

baru ingt nk jadikan ganba ni sebagai WW..hehe..tapi mmg cantik la gamba ni :)

pepol said...

fieha...hahaha,letak je pix ni,xde hal la,yup siyes suke giler pix ni,never forget dis moment..:D

ame elms ! said...

wahhh . nice nice ! ame belum sempat update blog lagi bout gathering hari tu . :\

pepol said...

ame elms..hehehe,ni just quick update je,insyaAllah t akan ad update yg laen..:D

hanaahmad said...

wah meriah!

pepol said...

hanaahmad...hehehe,of coz

nadzirahzulkafli said...

student uitm puncak alam eh?kte ex-stdnt puncak alam...da kna trnsfer uitm bru...hehe

pepol said...

nadzirah.....yup,student puncak,eh uitm ape tu?hehehe