Entri Istimewa : Tahukah Korang??

jersi man u haram

salam sume, kali ni aku nk buat satu entri istimewa,entri ni adalah sempena dgn hari ulangtahun aku,yg ke berapa xpayah tau la ek,entri ni bertajuk tahukah korang??antara blogger femes yg buat entri cmni ialah ayeemayam, tapi entri yg aku buat ni x de la yg cm ayeemayam tu buat, entri aku ni lebih kpd cite sal aku sendiri,kehidupan aku di kampus dan jgk berkaitan dgn buffday aku,so enjoy.

1. tahukah korang, aku sendiri xtau bpe byk jersi bola yg aku ada
2. tahukah korang, aku ada blog kedua yg diberi nama pepolphoto
3. tahukah korang, aku ad list org yg aku x suke,dan xde sorg pon dlm list tu yg wish buffday aku
4. tahukah korang, bile aku gune perkataan "huhuhu",aku dlm keadaan sedih
5. tahukah korang, sepanjang dua tahun blaja di puncak alam,aku blm penah masuk library
6. tahukah korang, blog ni dah pon cecah 30,000 view
7. tahukah korang, sampai skrg aku blm berani utk tegur fatin suhana
8. tahukah korang, "kudi" yg aku tulis dlm entri kenangan di puncak xpenah baca pon entri tu
9. tahukah korang, aku x penah miss beli jersi man utd dari tahun 2003
10. tahukah korang, dari 2000 org yg wish buffday aku,lelaki hanya 50 org
11. tahukah korang, aku langsung x call sesapa even aku dpt call free sempena buffday aku
12. tahukah korang, ada sorg artis telah wish buffday aku
13. tahukah korang, aku rindu nk pegi broga sekali lagi sebelum aku grad
14. tahukah korang, aku xtau lagi bile nk buat 1st gathering uitm puncak alam blogger
15. tahukah korang, gadis berjilbab ngn nikita willy x wish pon buffday aku

p/s:tahukah korang,pas baca entri ni,masing2 sibuk duk ingat blk samada wish ke x buffday aku,hahaha

17 coretan ikhlas:

~Miss Adda~ said...

happy bufday~

Syamimi Nazifa said...

haha , nk wish laa , happy birthday :D

pepol said...

miss adda..thanks..:D

pepol said...

syamimi nazifa..hehhe,thanks..:D

atiqa aris said...

hepy bday der:)

pepol said...

atiqa aris..tq der

hanaahmad said...

tahukah kau, yang aku baru 1st time datang blog ko ni and nak wish happy bornday. sekian.

pepol said...

hanaahmad..hahaha,tipu giler 1st time dtg,hahah btw thanks ek..:D

Mieja said...

salam ziarah..
selamat hari kejadian...
semoga dilindungi,dipjgkn umur dan dimurahkan rezeki oleh Allah SWT..
aminnn...

pepol said...

mieja..thanks mieja,amin..:D

ekmal said...

blom masanya lg aku wish :P

pepol said...

ekmal...hohohoo

afzan said...

tahukah kamu: tahukah aok, keh pun ada blog. hahaha!

afzan said...

eh aku dah post belum eh tadi komen?

afzan said...

belum rupanya. cilakak!

tahukah aok, keh pun ada blog jugak. hahaha!

Syahbinar Shuib said...

terjah sini.. hehe, nice entry :)
minat la tgk gmbar2 tu, sketch ke ape ?

pepol said...

syahbinar..hehehe,edit je pix tu..:D