Saya Single


sy single..cehh promote diri..bkn ek..entri ni bkn maksud sy nk promote ek..bkn nk bgtau awek2 kt lua tu yg sy masih single k..tp sy terpaksa bgtau jgk yg sy masih single k...coz skunk da makin ramai yg ckp sy ad awek la, sy ramai awek la,awek keliling pinggang la...so to be honest, sy ulang sekali lagi bhawa di saat ini sy masih seorg yg single dan tidak mempunyai awek,mule2 sy cume biarkan je org ckp kt sy cmtu,tp lame kelamaan benda ni dah jadi mcm x terkawal,makin ramai lak org bercerita yg sy ni ramai awek,so sy xnk benda ni berterusan,sy xnk org bercakap benda yg x betul tentang diri sy,mungkin ad sesetengah org ok dgn benda2 cmni,tp sy bukan cmtu,sy xselesa dgn benda2 cmtu, org laen mungkin suke jika bercerita sebegitu ttg diri mereka,ad yg xkisah dan dgn bangga ny mengumumkan kt fb yg die ad skandal dgn si polan ni,si polan tu,si polan sana,keluar ngn skandal sana,skandal sini,tp sy bkn mcm tu, yeah mmg kite slalu dengar org ckp,mulut org kite xblh nk tutup,org blh bercakap ape je yg dieorg nk,tp kite blh hindarkan org daripada bercakap benda yg tidak baek dan tidak benar terhadap diri kita,kite blh cube kurangkan org daripada bercakap buruk tentang diri kita, jadi sy mahu benda mcm ni tidak lagi diperkatakan lagi,sy masih single,sy bukan playboy,sy bukan kasanova,sy bukan org yg suka main2 kn pompuan, sy akui sy ad beberapa org kwn pompuan yg rapat ngn sy,tp x ramai,x smpai 10 org pon klu x silap, ad yg dlu rapat n skunk da x rapat, klu setakat membe2 biase tu ramai la,membe sekelas, membe satu u, membe zaman sek, so cmtu je,blm ad yg special,blm ad gf,dan blm ad calon isteri lagi...

p/s:walaupun gambar kt atas tulis i'm not single,tp sy single lagi,percayalah

5 coretan ikhlas:

fatin izzati said...

leh laa say usha..hehehe

pepol said...

ahaks..kamu pun single jgk ke?

fhana hunnae said...

dlu saya pon slalu kne cm2...asl kwn ngn boy jew smua cop tu scandal saya...nolaaa fwenz tetap fwez...lantk la owg nk kata pe kan =) dah bse ngn word plagulz...scandal keliling pinggang..but yg penting i knoe who i am...n u pown kan! =)

pepol said...

yup..tgh cube memekakkan telinga..

Anonymous said...

My point of view partially coincided with yours. Thank you for trying. antidepressants