Lady Gaga Perlu Dijauhi


ramai yg minat lady gaga..seluruh dunia...hampir semua org kot knl sape lady gaga..even mak n ayah sy pon tau sape tu lady gaga...emm tapi kali nk jauhi lady gaga...klu blh xnk amek tau sal lady gaga..dlu sy pon minat lady gaga..nk2 lagu just dance..bezz tu,klu dgr mesti rase cm nk menari jgk,hehehe tapi tu dulu la,skunk x da..coz sy dpt tau yg si lady gaga ialah seorg penganut pergerakan illuminati/freemason.betul atau tidak itu tidak dpt sy pastikan tp jika dilihat dari tindak tanduk die,video klip die dan cara die berpakaian,kemungkinan besar mmg die ni penganut illuminati/freemason...dan seorg rakan sy ad memberitahu,klu nk tgk dgn lebih jelas ttg ape yg ingin lady gaga ni sebarkan,cube tgk video klip die,especially video bad romance dan alejandro..so selepas menilai kedua-dua video ni,mmg jelas la unsur2 illuminati..terlampau byk unsur illuminati yg dilambak dlm kedua2 video ni,so mmg bukan kebetulan la kn..ternyata die mmg sengaja memasukkan unsur2 illuminati dlm video2 ni dgn niat utk memosongkan kite penganut agama islam ini..dan klu nk tau lebih lanjut sal video alejando blh klik kt sini..

tuk video klip bad romance lak blh klik kt sini..

ad jugak yg ckp nape nk campur adukkan hiburan dgn agama..but for me la,klu hiburan itu da sampai memesongkan akidah kita,ape erti hiburan itu?berbaloi ke kite berhibur sampai memesongkan akidah kita?sedangkan byk lagi hiburan yg halal di luar sana,yg tidak bertentangan dgn syariat islam....

p/s:minat allahyarham tan sri dr. p. ramlee je..di mana kan ku cari ganti.....serupa dgn mu....

4 coretan ikhlas:

rin0x_adz said...

btoll...dah tengok ke konsert amy search? jgn miss tgk coz ade unsur2 illuminati yg diterapkn..

pepol said...

belom..yg ak tau kt poster konsert tu ad gambar piramid tu kan...

efyna.pinkladies said...

suka sangat p ramlee. tengok cerita sebenar senelom arwah meninggal. kesian twww.

pepol said...

owh ye ke..baru dwnload kisah benar riwayat hidup p. ramlee from history channel..tapi belum sempat tgk lagi..