Sambungan lagu Akim

video klip akim - janji

Salam sume, hye ok dlu ak penah ckp yg lagu akim - janji,ad sambungan die. emm betul ke ad sambungan?ak pon xtau jgk sbnrnya,tapi ak rasa mmg ad. klu korg perasan, dlm video klip janji tu, kt part ujung tu, die ad tulis yg "bersambung", so means lagu ni ad sambungan die. klu betul ar ad sambungan, mmg hebat ar, jadi trilogi la plak, yup korg tau kn yg lagu janji ni pon adalah sambungan dari lagu inilah cinta. so, lagu akim yg ak rasa ialah sambungan kpd lagu janji ialah lagu menunggu(sumpah). sbb dari lirik lagu ni, die mcm ad relate dgn lagu janji. so kt bwh ni, ak ad letak lirik lagu die, so blh ar korg try dgr dan nilaikan sendiri.

Saat aku sendiri
Aku bayangkan kamu
Dalam dakapanku ini
Indahnya kamu di dakapan ku

Cerita kita berdua
Menciptalah sebuah cinta
Dan tercipta kisah yang satu
Tentang aku dan kamu

Chorus
Mungkinkah
Kau kan menunggu ku
Dan akankah kau menanti diriku
Pastikah
Kau kan menunggu ku
Seperti ku yang selalu menunggumu

Cerita kita berdua
Menciptalah sebuah cinta
Dan tercipta kisah yang satu
Tentang aku dan kamu

Ulang Chorus

Aku mahu kau selalu denganku
Di manaku berada
Aku hanya milikmu

Ulang Chorus 2X

p/s: sape lak yg jadi model tuk lagu menunggu(sumpah)??girl yg same??


2 coretan ikhlas:

aremieroul said...

yup..lagu ni lah sambungan dia..^^ tapi kalau ikutkan, lagu menunggu ni keluar lagi lama daripada lagu janji, tapi atas sebab tertentu, JANJI yang dipromote dan popular dulu..dan untuk pengetahuan, sebenarnya tajuk lagu menunggu tu sebenarnya ialah SUMPAH..tapi ditukar atas beberapa alasan..^^ he3..btw, terus follow ur blog sebb buat entry ni..he3..^^

pepol said...

owh thanks follow,yup mmmg time ak download lagu ni pon die tulis sumpah tajuk lagu ni,tapi time ak search lirik die,dieorg tulis tajuk lagu ni menunggu(sumpah),so ak pon layan kn je la,hehehehe