Bujang Sepah Lalalitamplom ada unsur Illuminati?


Satu entri kontroversi. Assalamualaikum sume, hye korg minat sepah? of coz ar minat,same jgk ngn ak, so klu minat, mesti ar penah dgr sal cite Bujang Sepah Lalalitamplom. ak ad jgk ar tgk cite ni,tapi xde ar tgk setiap episod,just kadang2 je tgk.

so, baru2 ni ak ad ar terbaca artikel ni kt jiwang.org. mula2 baca tu terkejut jgk,tapi sejauh mana kebenaran nya xdpt la ak pastikan. dlm artikel tu ad tulis yg ad satu babak dlm bujang sepah lalalitamplom ni(gambar di atas) yg ad memaparkan unsur2 illuminati iaitu all seeing eye.

ak xtau ar samada benda ni mmg disengajakan @ berlaku secara tidak sengaja. sbb ape klu tgk gambar kt atas tu, nmpk scene tu cm dlm opis. so mybe owner opis tu la kot yg freemason coz gambar cmtu blh ad dlm opis die.

papepon sepah mmg the bez. mmg patut pon dieorg jadi maharaja lawak, dieorg konsisten dari minggu pertama sehinggalah ke mlm final. "Baeekkk punyeeee"

p/s: skrg ni, bile tgk "semanis kurma",mesti ak ngn mak ak gelak punya,hahaha

5 coretan ikhlas:

nsdahlia said...
This comment has been removed by the author.
nsdahlia said...

rsnya tuan opis tu kot yg punya :)

tp xyahla taksub sgt dgn illuminati ni. bukan x amek peduli langsung. tp ubah cara kita respons kpd bnd mcm ni. tgk lmbang illuminati - allseing eye, pyramid, lady in red, petak2 hitam putih etc - semua kecoh, tp xguna kecoh2 kalau xde perubahan dlm diri, xde keinginan nak jd lebih berjaya drpd yahudi.

just my 2 bits. sorry terpnjg plak komennya...

pepol said...

nsdahlia...yup really appreciate ur komen,hehehe

Mrs. Farhan said...

yupp.sokong ngan komen nsdahlia tu. kalau semua nye kita nak kecoh, kita seolah-olah terlalu percayakan nya dan memandang tinggi pd nya.

sbg contoh, kalau kite kecoh bila pakcik aiskrim dtg, itu maknanya kita nak ngan aiskrim tu kan.

mcm tu jugak ngan konsep illuminati ni. diorg (yahudi) sebenarnya dalam diam dh buat diri kita terlalu taksub ngan illuminati.

apa kata kita x payah nak kecoh2, dan buat x tahu je. kalau ada nampak lambang tu kat mana2, buat tindakan yg wajar. x perlu nak kecoh.

maaf kalau ada salah silap. hanya berkongsi. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/

pepol said...

mrs. farhan...yup bro..