"Dua Hati Disatukan"

Assalamualaikum sume, semoga sihat la hendaknya, yeah dh lame x update blog, almost seminggu jgk la blog ni x berupdate,coz last week ak blk kg dan jgk ad beberapa kerja yg perlu disettlekn kt umah ni,so dats y la blog ni terbiar cmtu je, actually ak nk update blog ni mlm tadi tapi disebabkan mengantuk,so tido awl smlm, xsempat nk update blog.

ok entri ni berkaitan dgn "perkahwinan". yup korg tau je la kn,skrg ni kn musim cuti sekolah, so kebiasaanya mmg byk ar kenduri kawen sana sini. so masa ak kt kg aritu,ak sempat ar attend satu wedding ni, sebenarnya dh lame x pegi wedding ni, klu xsilap ak,last time ak pegi wedding setahun yg lepas, tu pun wedding mak cik ak kt puchong.

dan wedding yg latest ak pegi ni ialah wedding adik kpd mak cik ak,means wedding saudara jgk la. dan kebiasaanya,ak pegi wedding tuk mkn je, tapi kali ni ad kerja extra tuk ak, dimana ak kene amik gambar. ak slalu jgk ar tgk gambar2 wedding kt fb, mostly cantik2 ngn gempak2 ar,dan ak rasa xde ar susah sgt nk amek gambar cmtu, tapi bile kene turn ak,woo susah woo. bukan senang nk amek gambar wedding, coz dgn tetamu yg ramai, plus ad ramai lagi org yg berebut nk amek gambar pengantin tu. so, kt bwh ni ad beberapa gambar wedding tu,ak letak ckit je,yg selebihnya nanti ak letak kt fb. sowi klu gambar agak kurang memuaskan,1st time kot amek gambar org kawen, so byk kekurangan lagi.




p/s:ak nk pilih cst production ke candidsyndrome tuk wedding ak nanti ek??emm....

1 coretan ikhlas - Add Yours

AISYA humaira said...

like like likeee..cantknyeeee pengantinnnn