Sem Depan.....

Sem depan...emm sem depan....sem depan dh part 5 dh, mybe sem dpn merupakan sem akhir blaja kt cni, emm xlame lg dh nk tinggl kn tempat yg menyimpan pelbagai kenangan ni, emm nk tinggl kn cmtu je ke???mesti la x, sblm tinggal kn tmpt ni mesti la nk wt something yg blh dijadikan kenangan sepanjang hidup...emm tp nk wt pe ek???disebabkn skunk ni tgh blaja di sebuah negeri di mana alam semula jadi memayungi warisan, emm klu g bercuti kt pulau bez gk ni, asyik duk kt tanah besar semenanjung je bosan gk...tp nk g sorg2 ke???emm mesti boring ny, emm nk ajk sape ek???ha...ape kate ajk 1 kls g...bez gk ni...emm yela pasni smua mesti dh xdpt jumpa, mybe ni je la peluang tuk spend time together, right??? emm tp klu nk g 1 kls mesti belanja ny mahal kn???sape nk sponsor ni???emm masalah ni...cmne ek??? emm ape kate wt tayangan movie???emm byk untung tau, klu kne cara ny, blh dpt byk untung, emm duit 2 blh la gune tuk wt trip 2...
yg selebih ny blh tambah gune duit sendiri,jd xde la byk sgt duit sendiri kene kua...
cmne..aci x???

3 coretan ikhlas:

kin said...

salam..hey,
leh join blog?
klu leh join nti gtau ek..hehe

p/s: pe kata klu kte jointventure kls A n B g trip tu.. haha ^_~

pepol said...

emm blh je klu nk join blog
mmg dialu2kan...
lg ramai bc lg bez
emm jointventure???
agk menarik gk
tp kene dpt persetujuan dlu kn...

pzis said...

eh nanti ade trip...invite la aq...