Nazmi Faiz dan Titus James

nazmi faiz wonderkids
nazmi faiz


ketika seluruh malaysia memuji si pemain cilik,nazmi faiz sebagai wonderkids,pemain ajaib,kaka malaysia,cute,matang sebelum usia ny,namun jangan kita lupa,sebelum ini pon,kite penah ada pemain muda yg digelar wonderkids,mau tau sape,tgk bwh ni...



titus james palani
titus james palani

di mana die sekarang?sudah menjadi pemain terkenal?menang piala dunia?setaraf messi??

p/s:aku mintak maaf,cerpen aku sume ditangguhkan dlu,aku semak ngn esemen yg bersepah ni

11 coretan ikhlas:

ekmal said...

bdk Brickfields ni satu Malaysia kenal, dia terer timbang bola je..

pepol said...

ekmal...hehehehe

eLLa said...

kih2x.. x kenal

pepol said...

ella...x follow bola malaysia dari dlu...:D

say to easy=) said...

aah la titus james palani lama xdgr cter

pepol said...

say to easy...yup,lama kn x dgr cite sal die

cokelat lady said...

ini ghupenye nazmi faiz yg dax2 twitter kecohkn tu eh. =D

pepol said...

cokelat lady..yup

redboyz93 said...

haha...xpyh tanye psl titus tu lg dh...main kt liga daerah jer kt perancis nuh...terrer lg nazmi...

maro rozalez said...

Titus tu men liga biase je kat Perancis.

Kalo hebat, awat xbalik wakil Malaysia

Anonymous said...

Rajagopal pun tak nak ambik dia..malu nak balik, sebab tak la power sangat..kalau dia ni bagus, jangan cite Malaysia..France pun nak ambik dia untuk naturalisasi macam Zidane Zidan..

the real football dia tak hebat mana..timbang bola mungkin boleh..