Si Gadis Youtube

mood : kusut
lagu : jason mraz - bella luna
tempat : teratak ibu tercinta

najwa latif

Assalamuailaikum sume, hye ok entri si gadis youtube, sapekah si gadis youtube ini? of coz la si najwa latif, sape x knl si najwa latif sile tepuk dahi, ok sbnrnya da lame ak nk tulis sal najwa latif,tapi ak peram kn dlu entri ni, dan smlm pas tgk housemate ak duk sembang sal najwa latif kt fb, so ak pon nk tulis jgk sal najwa latif.

actually ak da lame tao sal najwa latif, dan die terkenal coz die byk buat cover song dgn style die yg tersendiri. dan mostly lagu yg die buat cover ni bez, dan ak paling minat lagu bila cinta - ost lagenda budak setan yg die buat cover.

di samping buat cover lagu2 femes, die jgk da ad lagu sendiri sbnrnya. klu x silap ak, skrg ni die dah ad dua buah lagu sendiri iaitu "carta hati" dan jgk "cinta muka buku". lagu cinta muka buku tu ak blm sempat dgr lagi tapi lagu carta hati tu ak dah dengar. dan mmg bez lagu tu, melodi die simple je dan same jgk dgn lirik die. sgt2 sempoi lagu ni, so ni ak ad letak lirik lagu die, ha blh la korg nyanyi ramai2 ek lagu ni.

najwa latif - carta hati

hmm--
hoo---
haaa---
hmmm--

Engkau duduk di situ
Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku

Aku mulai resah
Hati ku jadi kebah
Melihat diri mu aku rebah

Tapi hati ini kuat menyatakan
Kau terkini duduk di carta hati
lagu cinta kita bermula
dari mata turun ke jiwa
dari teman menjadi cinta
dan berjanji untuk setia
sehidup semati kita
menjanji kan bahagia
untuk kita berdua selamanya

hmmm----
hoo---
lalala----
hmmm---

jangan engkau jangan pergi
jangan tinggal ku sendiri
jangan tinggal kan carta hati

kau janji kan bahagia
ku janji kau tak terluka
teruslah berada di carta hati kita

lala---
hooo---
lala---
hmmm--

p/s:antara nur kasih the movie ngn pirates of caribbean,mane yg korg pegi tgk?

4 coretan ikhlas:

K2r~90 said...

ok aq x kenal lagi si najwa ni..


aq akan tgok due-due muvie

Syamimi Nazifa said...

lagu die best :)

pepol said...

k2r 90..hhehehe try ar dgr bro..btw lame xsinggah my blog,hehehe

pepol said...

syamimi..yup lagu die mmg bez,hehehe