Sem ni dah nk habis

jadual final aku..thanks kpd yg tolong cari n edit..

Assalamualaikum sume, hye. korg sihat x?hope sihat la hendaknya k. sowi blog agak berhabuk,agak bz skrg ni,serabut ngn esemen,presentation,test,kuiz dan laen2. btw jadual final ak da kua, ha korg tgk la kt atas ni. dan jadual final kali ni paling singkat la bg ak, coz just 2 minggu je, da abes sume paper ak, so means xbyk gap la final kali ni. dan ak ad dgr jgk la ad membe dlm sehari ad dua paper. pergghh kes naya tu beb, ak penah kene dlu dlm sehari ad dua paper, mmg azab wei, tapi nasib baek paper tu mmg da konpem lulus, so xde la tension sgt.

dan tuk cuti sem kali ni, ad buat intersesi, tapi ak masih duk memikir lagi, samada ak patut buat@ x intersesi tu. coz cm ad pro & kontra je klu buat intersesi ni. klu ak x buat, means cuti sem ak akn stat 7hb 5 dan masuk semula mybe dlm 22hb 9 kot, xbpe sure. pergghh lame giler cuti sem kali ni. mcm2 benda blh buat. siyesly ak da x sbr nk bercuti sem. ak dah serabut giler kot duk kt puncak alam ni. mcm2 hal, ak cuma harapkan dpt blk umah, rehat secukupnya dan lupakan segala masalah yg da berlaku sepanjang sem ni. bagi ak la, sem ni just seronok tuk 2 bulan yg pertama je, means bulan 1 ngn bulan 2. bile masuk bulan 3 ngn bulan 4 nanti, mmg da stat serabut, mcm2 hal. so klu nk enjoy, enjoy la dua bulan pertama tu k. ok la, nk sambung kemas umah ni, esk ak nk pindah umah baru. bubbye

p/s:entri sal sweet couple tu ak tangguhkan dlu ek, dan jgk,follower ak yg ke 350 akan ak review kt blog ni k.

2 coretan ikhlas:

AnAk dEneSor said...

u budak puncak alam ke?i puncak perdana=p

pepol said...

yup i budak puncak alam,owh u budak puncak perdana ek?dkt je la,t blh jumpa,hahaha