Penjenamaan

IMG-20130519-WA001

Apabila kita memulakan sesuatu, kita pasti berharap agar ia akan berkekalan selama-lamanya. Tetapi, pabila sudah sampai satu tempoh masa tertentu, kita dengan rela atau secara kurang rela, perlu untuk melakukan sedikit perubahan atau penyesuaian bagi memastikan ia kekal relevan dan berdaya saing. Satu nafas baru perlu disuntik bagi meningkatkan profil sesuatu perkara itu.

Sehubungan dengan itu, kami dari Sen Studio setuju untuk melakukan transformasi terhadap logo kami, selaras dengan prinsip transformasi yang sering diuar-uarkan di seluruh saluran televisyen milik parti pemerintah. Kami dengan berbesar hati dan dengan penuh sifat tawaduk, ingin memperkenalkan logo baru untuk Sen Studio. Insyaallah, selepas ini, setiap produk atau bahan bacaan yang steady dari Sen Studio akan menggunakan logo baru ini. Bagi mereka yang belum kenal atau masih kurang pasti akan apa itu Sen Studio, bertenang dan usah khuatir. Di sini ada penerangan ringkas mengenai Sen Studio. Sen Studio itu ditubuhkan untuk menjadi pengeluar buku yang steady, menghasilkan buku-buku dan zine yang steady, untuk bacaan masyarakat madani yang steady dan juga bagi melahirkan kelompok masyarakat yang steady.

Niat kami tidak lain dan tidak bukan hanyalah untuk menyemarakkan semangat membaca di kalangan kita semua. Tidak salah untuk bermula dengan membaca bahan bacaan yang bersifat ringan terlebih dahulu sebelum beralih kepada bahan bacaan yang bersifat berat dan menagih fikiran yang tajam untuk memahaminya. Sedarlah kalian bahawa membaca itu jauh lebih mulia daripada menonton video Bobo atau gadis-gadis comel yang berhot pants. Nauzubillah. Jadi, kepada mereka yang ada facebook, ada twitter, boleh mula mengenali Sen STudio dengan berpandukan link di bawah. Klik sahaja dan follow apa yang patut dan nikmatilah hidup yang lebih steady. Power  power!!!

www.facebook.com/SenStudio
www.twitter.com/SenStudio1

1 coretan ikhlas - Add Yours

Wadi AR said...

huyooo. aku kan tak beli lagi buku kau. nanti lah masa dekat pesta buku selangor. hihi