Bencinta...

emm dari benci jd cinta...@ dr cinta jd benci???emm penah tak korang alami benda ni...dr perasaan cinta yg membuak-buak tetibe ia berakhir ngn perasaan benci yg teramat sgt???emm cam ni, mybe sblm ni korang mencintai seseorg tp disebabkan sesuatu tlh b'laku menyebabkan korang membenci sebenci-benciny kpd die sehinggakan korang letak die sbg org yg t'akhir dlm hati korang..korang akan ignore segala mcm benda yg blh buatkan korang ingt kt die, contohny lagu yg die minat, makanan yg die suke, tempat yg die suke lepak, semua ny akn korg lupekan disebabkn perasaan benci korang tu..tp adakah perasaan benci itu kekal selama-lamanya???atau boleh hilang sekelip mata sebaik shaja korang jumpa pengganti die???emm........

4 coretan ikhlas:

Andy ionian Zickler said...

so jgn lah nak benci2 org..
epul ko pon same cam ade udang di sebalik batu jer..

yespepol said...

eh mane ad ak benci org
org benci ak ad la
mane ad udang di sebalik batu
lgpn ak xmkn udang

Adyra said...

jgn benci2 org k..
nanti tkot jd sebaliknyer..
hehehe...
but in ur case xtw lah nk kater cmana...
yg penting chill k..
=)

dek said...

kalau aku...
bukan benci untuk selama2nya...
boleh hilang tapi...
YA ALLAH YA TUHANKU...
JAUHKANLAH BAYANG DIE DARI AKU..
AMIN..
sebab aku setuju tang tempat, lagu yg ko ckp tu...
seram sejuk pikir balik...
tapi kalau aku benci sebab salah aku...
aku cari balik cinta...bukan orangnya...
itu aku eh...