2011...Selamat Datang


Salam sume..plan nk tulis entri ni esk...tapi memandangkan esok da sibuk berkemas nk blk puncak alam,so tulis ari ni la ek..so tuk tahun 2011..sy ad la buat beberapa perancangan dan jgk azam(poyo)...sebenarnya takut nk menempuh 2011 ni..coz 2011 ni sy da part 4..kt part 4 ni ad killer subjek cm medical coding...huhh mintak2 lulus la subjek tu..xnk repeat2 ni...haish..

ok tuk 2011 ni,antara azam2 sy ialah nk naikkan pointer(tiap2 tahun kot azam ni tapi xpenah dpt)..so harapnya tahun ni dpt capai la ek..mr. pointer,udah2 la turun ny wei,cube naik plak..
tahun 2011 jgk sy ingt nk angkat kamera la..dari tahun lepas lagi nk angkat kamera..tapi sebab tahun lepas kene duk umah sewa,so duit byk dihabiskan tuk beli barang2 umah..so hopefully tahun ni dpt la bli kamera tu..pasni blh la snap gambar awek2 hot kt puncak alam tu..(nk jadi model sy pon blh jgk)

utk blog ni pon ad perancangan gk tuk 2011 ni...sy ingt nk buat beberapa segmen la tuk blog ni...
antaranya ialah:
  1. review lagu seminggu sekali(bergantung kepada masa,ad masa blh la buat)
  2. review filem sebulan sekali(belum muktamad lagi)
  3. gambar minggu ini(belum muktamad dan masih lagi dlm proses pertimbangan)
so plan nk wujudkan benda2 kt atas ni la tuk blog ni tahun depan..tapi xtau lagi dpt dilaksanakan@x coz bile sem da stat,masa agak terbatas nk update blog ni..tapi harapnya segmen2 tu dpt la diwujudkan...

azam lain ialah diharapkan tubuh badan terus sihat sepanjang 2011 ni dan dipanjang kan umur..coz tahun 2010 kesihatan agak merosot especially time cuti sem..dan diharapkan tiada penyakit2 serius yg hinggap kt tubuh badan sy ni..Aminn..
benda yg paling ditunggu tuk 2011 ialah filem Pirates of Carribbean on Stranger Sides,walaupun awek sy kiera knightly da xde dlm filem ni,tapi agak excited nk tau ape kesudahan nasib si Jack Sparrow..sy da tgk trailer die dan cm bez la jgk coz ad zombie ngn mermaid...btw jgn la filem ni jadi cm filem twilight:eclipse..penat tunggu tapi ble da kua..emm hampehh,xbezzz..

penelope cruz pon blh la..hot jgk

so itu je la coretan kali ni..diharapkan semua azam kite utk tahun 2011 ni akan tercapai,hidup kite diberkati,dirahmati dan dipanjangkan umur oleh Maha Pencipta,Allah s.w.t
Amin.....

p/s:tahun baru cari cinta baru?? malas nk pikir, cm ecah ckp...:-)

Refleksi 2010

refleksi 2010

Salam sume...selamat tahun baru 2011!!eh blm lagi,esk baru la tahun baru..memandangkan 2010 bakal meninggalkan kita,so di kesempatan ini,sy ingin tulis la ape yg tlh terjadi sepanjang tahun ni..mula2 plan nk tulis review dari bulan ke bulan,tapi x ingt la plak coz sy xtulis diari..klu tulis diari tu sng la skit nk wt review dari bulan ke bulan..so sy tulis secara general je la ek..
ok tahun 2010 bermula dgn baik bile sy dpt sambung blaja kt UiTM Puncak Alam(kampus UiTM yg paling moden,jgn jelez k),kos Bachelor in Health Administration(bakal doktor ke ni??)mule2 amek kos ni,ingatkan xde la susa sgt tapi bile da setahun blaja,fuhh agk tough la kos ni..different sgt2 ngn diploma sy dlu..tapi nk wt cmne,da amek kn,so kene teruskan je la..Layann kn aje...

tahun 2010 gk tahun make a friend la..coz dpt sambung blaja kt tempat lain..so knl ramai kwn baru la..dan thank god coz dieorg baik2 belaka..selain itu, facebook jgk byk membantu dlm menambah kenalan ni..dgn facebook la sy dpt jumpa blk kwn2 time sek rendah yg da 10 tahun kot xjmpa..tq FACEBOOK..

dari segi stdy,siyes tahun 2010 agak teruk..stdy sy agak merosot..sy masih lagi mencari puncanya...kwn2 ke,persekitaran ke,kos ke,lec ke ataupun sy sendiri yg mls..emm entahla..xtau kt mane yg xkene..tapi yg jelas nya mmg ad yg xkena dgn stdy sy dan harapnya di tahun baru nanti benda ni dpt diubah la...nk jgk dpt result yg gempak cm org laen..

dari segi personal life plak...emm ok la..x teruk sgt dan x la bez sgt..duk di pertengahan je..mcm2 gak la masalah yg melanda sepanjang tahun ni..tapi biasa la tu kn..mane ad org yg idup die xde masalah..dari masalah tu la kite blaja sebenarnya dan membuatkan diri kite menjadi lebih matang(ala2 pakar motivasi la plak)..so masalah akan tetap melanda tapi diharapkan tidak terlalu berat dan berkurangan lak ek..

tahun 2010 jgk merupakan tahun terakhir utk my family bersama dgn adik angkat kami,damia ayuni...4hb ni die akan berpindah ke semenyih mengikut ibu kandung die..emm walaupun sy xbyk luangkan masa bersama die coz dlm setahun lebih kurang 4 bulan lebih je sy ad kt rumah(yg selebihnya kt kampus),sy sgt sygkan die coz sy xde adik perempuan,so walaupun die cume adik angkat,sy da anggap die mcm adik sendiri da..same with my parent and my younger brother...sume da anggap die sebahagian dari family kami..my mom jaga die dari umur die sehari sampai la die da umur 3 tahun skrg ni..so memang sedih bile terpaksa berpisah dgn die..tapi nk xnk,itulah yg terpaksa dihadapi..so thanks mia,coz membahagiakan,menceriakan dan menghiburkan our family tuk tempoh 3 tahun ni..3 tahun yg terindah dlm kehidupan kami sekeluarga..we will miss ur smile mia...:-)


p/s:pasangan kt lua sana yg dpt baby gurl tu jgn la buang...sedar la ramai lagi family yg xde ank perempuan..korg slamber je buang baby gurl dlm tong sampah la,longkang la...:-(

Malaysia menang,tapi...........

Harimau Muda terbaru

Malaysia menang piala AFF Suzuki,tapi......................................(lengkapkan slogan ini dengan tidak melebihi 15 patah perkataan)

ehh2...nk maen slogan2 plak...ni slogan saya...Malaysia menang piala AFF Suzuki,tapi Indonesia langsung tak menang apa-apa,dari team bola hinggalah kepada maruah dieorang sendiri.
Tahniah kepada team Malaysia coz menang piala AFF, ni kemenangan utk seluruh rakyat malaysia..sy berkesempatan menonton final mlm tadi,dan siyes pas ni xnk tgk da..coz 90 minit tgk bola ibarat duduk 5 jam dlm dwn exam...pergghh sungguh menyeksakan ok..tapi Alhamdulillah akhirnya kemenangan berpihak kpd malaysia..from my view la,game mlm tadi da jadi bukan game bola da..tapi lebih kpd menjaga maruah...mcm mak sy ckp,"kalau malaysia menang mlm ni,kite dpt tebus blk maruah negara kita yg teruk dihina oleh dieorg"(pergghh skima ayat mak ak)...dan diharapkan dgn kemenangan ni dpt la menutup mulut dieorg yg x abes2 kutuk malaysia..

honestly,sy berbangga dgn team ni..coz rata2 masih muda lagi..dari seawal usia 19 tahun da bermain utk negara dan menang!!so skrg ni la baru nmpk hasilnya dari inisiatif Presiden FAM, Sultan Haji Ahmad Shah yg anta player2 muda kite maen kt liga slovakia...1st dlu sy agk x bersetuju la coz sy prefer dieorg ni di hantar bermain di Jepun @ Korea(dasar pandang ke timur beb)utk menimba pengalaman dan bermain di tahap yg lebih tinggi..tapi selepas dpt hasil cmni,sy cadangkan FAM teruskan rancangan ni dan anta tiap2 tahun player kite tuk maen kt lua..
penyokong tegar team kebangsaan

disamping kite bergembira meraikan kemenangan malaysia,mybe ad org dlm kesedihan skrg ni..yg sy maksudkan ialah player2 senior kite seperti Aidil Zafuan,Zaquan Adha,Norhafiz Zamani dan Baddrol Bakhtiar...bkn dieorg xsuke team malaysia menang,tapi dgn kemenangan ni,bermakna team malaysia skrg da ad kesebelasan terbaik yg mampu utk menyerlah..so dieorg yg senior ni kene kerja keras la tuk dpt semula tempat dieorg dlm team kebangsaan..klu x..emm x merasa da la maen team kebangsaan...

btw, ni entri terakhir la kot pasal AFF ni..nxt year nk kene hadap Sukan Sea plak..yg xbez nya klu xsilap indonesia tuan rumah Sukan Sea tahun dpn..emm hopefully team harimau muda kite dpt la pertahankan emas sukan sea yg kite menang tahun lepas...Aminn

p/s:smart jgk team malaysia pakai jersi biru ngn seluar hitam..nampak mcm team inter milan

Contest Aku dan Kaca Mata

Contest!! Contest!!
yeah masuk contest lagi
di tgh kehangatan final piala AFF
mlm ni sy sibuk masuk contest lak ek
contest kali ni dianjurkan oleh bro Syafiq...
dan dua org blogger telah tag sy tuk join contest ni
so sape nk masuk blh klik kt gambar bwh nixpun blh klik kt sini
actually,sy jarang pkai spek mata ni..
dan agak susa la nk cari gmbar yg sesuai
tuk join contest ni..
tapi sempat la snap satu pix
tuk join contest ni..
+ edit2 ckit tuk jadi ala2 cover page mag maskulin
(walhal x layak pon jadi cover page)
so tuk contest ni sy pertaruhkan gambar ni

jangan gelak,ketawa dlm hati je

so itulah gambar yg dipertaruhkan
hope menang la ek bro Syafiq(kene bodek ckit ni)
tarikh tutup contest ni ialah 12 Januari 2011
so ad mase lagi pada sape2 yg nk join k
dan sy nk tag dua org ni tuk join contest ni

cek feeza
eiyRa

ok..selamat mencuba...:-)

p/s:sy pon nk buat contest jgk xlame lagi..tunggu.......

Malaysia guna dukun??Sengal!!

hahahaha...tu je la yg blh sy ckp
SENGAL!!!
ad ke tuduh malaysia gune dukun tuk menang
perghh ni taktik nk melariskan surat khabar
ke ape ni??
yg beli tu plak siyes mmg bangang la
hahhaha...
meh cni sume rakyat indon oi
si pepol nk bgtau ni
malaysia xperlukan dukun ke,bomoh ke,tangkal ke,
congkak ke(jgn pandang belakang congkak) tuk menang k..
malaysia menang coz score gol..simple
bukan SATU tapi TIGA.....
team indon terer pon, ad awang import pon,
+ tua dan berpengalaman lagi tapi x score gol..
so cmne nk menang??
xde mkna ny nk guna dukun bagai
klu ad dukun power cmtu malaysia da
lame kot layak ke world cup dan menang...
HUH!!
siyes bengang dgn org yg xblh terima hakikat
mule2 mls nk tulis sal malaysia lwn indon ni
ingtkan bile malaysia menang besar dieorg trus
senyap dan tunduk malu la..
rupanya makin kuat plak dieorg menyalak ek...
blaja la terima hakikat..
ad yg menang dan ad yg klh..
xyah la nk gaduh2...
x kemana pon...
Wasalam...

owh gune dukun ek?ha ni dukun da jampi
bola ni..konpem malaysia menang punya..:-)

p/s:boikot cite indon,layan cite hindustan..."3 Idiot terbaik,byk pengajaran"

500 Blog !


500 Blog oleh Ben Ashaari..hah ape benda tu??sape yg slalu bace blog abg Ben Ashaari ni mesti tau sal ni..sblm ni die buat 200 blog je..so kali ni da bertambah jadi 500 lak..wow wow wow..sy sbnrnya blm pernah lagi join pape kt blog abg Ben Ashaari ni..so ni la percubaan pertama sy...sape2 yg nk join jgk blh klik kt.....500 BLOG BERMULA!......ok so sy kene cite serba sedikit pasal diri sy dan juga knp jadi blogger..jadi inilah dia..

hye...name sy saiful zamir...tapi kt profile fb sy tulis saipool zameer
(nk nmpk style ckit la,kunun-kunun nya la), tapi kt blog sy
lebih dikenali sbg pepol(dari mane dpt tu)..pepol tu
gabungan dua nickname sy,satu nickname mase sek dan
satu lagi nickname di universiti....
sy berumur 22 tahun(perlu ke bgitau??) dan skrg
ni tgh berhempas pulas di UiTM Puncak Alam coz
sy amek Bachelor in Health Administration(Honours) dan
kos ni susa nk mampus(nyesal amek)....:-)
lagi2, sy ni anak sulung kpd dua org adik beradik..
dan ad seorg adik angkat perempuan (Damia Ayuni,3Tahun)
sy jgk amat addicted dgn jersi bola sepak
sy start kumpul jersi dari tahun 2003 lagi
dan stkt da dkt 100 helai jersi yg sy kumpul
(sowi xdpt bg jumlah yg tepat,takut nanti ad org curi)
dan satu lagi ketagihan sy ialah mengedit gambar
(walaupun xbpe pandai dan selalu kene kutuk)
so itulah serba sedikit mengenai diri sy

Tujuan jadi Blogger??
emm ape tujuan ek..suke2..hehehe xla
sy berblog ni coz sy minat..and for me la..
berblogging ni lebih mendatangkan kepuasan
jika dibandingkan dgn Facebook,friendster,
twitter,myspace dan same waktunya...
coz kt blog kite blh tulis mcm2 dan byk mane pon kite nk tulis...
dan sebab yg lain ialah sy agak pendiam(hah pendiam ke)
di dlm kls, time mula2 buat blog dlu,
kls sy ad byk benda yg xkena, dan disebabkan
sy agak pendiam, sy x berupaya nk tegur
secara direct di dlm kls, so sy gunakan medium yg lain..
iaitu melalui blog sy ni...
melalui blog sy ni la sy tulis ttg ape2 yg sy xpuas hati,
ape2 yg perlu diubah dan segala nasihat bagai tuk kls sy..
tapi tu dlu la..skunk da lama sy x menulis psl kls sy..
skunk blog sy lebih terbuka isunya dan tidak terhad
kpd isu2 di dlm kls sy shaja..
so itulah serba sedikit tujuan sy berblog ni..:-)

p/s:sume classmate sy patut ad blog,setuju??

Jadual Kelas

Salam sume..kali ni xde cite pape,just nk tulis pasal jadual kls tuk next sem..my next sem akan bermula 3hb ni..huhuhu dan ni sbnrnya request from my classmate yg suh sy letak jadual kls kt blog..mybe ad classmate laen yg da awl2 lagi da tgk jadual kls tapi xpela,yg belum tgk ataupun yg tgk tapi x salin ke,blh la amek jadual ni kt sni k..dan rasenya,jadual ni cume sementara je,coz selalunya jadual akn berubah 2-3 kali sblm dpt jadual yg sebetulnya(student uitm mesti tau la kn sbbnya),tapi xpe la..layan kn je la...btw jadual ni xberapa best la..coz tiap2 hari ad kls pagi..OWhhh(xsuke kls pagi),da la tu kls lak kt tingkat yg tinggi,so pagi2 lagi da kene berebut lif kt fac tu..tapi nasib baik la hari jumaat xde kls..so means, dlm seminggu...4 hari blaja dan 3 hari cuti..hehehehejadual kelas OHB44B

so,inilah jadual kls sy..so,kpd awek2 di luar sane,yg nak ajak sy kua tu, blh la refer kt jadual sy ni dlu ek(hahaha gurau je,ade plak awek nk ajak ak kua)..btw subjek BEL tu xbape sure la..

p/s:rindu kls mlm mcm sem lepas...(walaupun sy slalu ponteng kls tu,huhuhu)

Song 4 K. Rajagopal

K. Rajagopal

Salam semua...entri kali ni pot pet pasal jurulatih bola sepak negara,K. Rajagopal..bersesuaian la dgn hari esk dimana team kita akan lwn team Indonesia di final piala AFF..satu pencapaian di luar jangka sbnrnya coz team kite dibarisi majoriti player muda yg cetek pengalaman tapi bersemangat kental..K. Rajagopal sebenarnya telah berjaya mengubah team kite dari sebuah team belasahan di peringkat antarabangsa kpd team yg mampu utk memberi cabaran mlh berupaya memenangi kejohanan..contohnya tahun lepas kite berjaya membawa pulang pingat emas sukan sea yg da 20 tahun kite xdpt,sblm ni team kite jgk berjaya melepasi peringkat kumpulan di Sukan Asia,dan skrg kite mara ke final piala AFF selepas 14 tahun..jadi,kini K. Rajagopal berpeluang utk mencipta sejarah yg tersendiri dgn membawa pulang piala AFF..jadi, bagi menghangatkan lagi demam final ni,sy ingin tujukan lagu ni khas tuk K. Rajagopal dan team Malaysia kite...MALAYSIA BOLEH!!

K. Rajagopal boleh!!

Fikirkan Boleh

Jika kau fikirkan kau boleh
Kau hampir boleh melakukan
Jika kau fikirkan ragu-ragu
Usahamu tidak menentu

Jika kau fikirkan kekalahan
Kau hampiri kegagalan
Jika kau fikirkan kemenangan
Kau hampiri kejayaan

Engkaulah apa kau fikirkan
Terkandung dalam pemikiran
Kau fikir boleh melakukan
Fikirkan boleh

Percaya apa kau lakukan
Tabah apa kau usahakan
Bertindak atas kemampuan
Engkau boleh


p/s:bangga dgn team Malaysia coz 100% anak tempatan,dari jurulatih sampai ke pemain.xmcam team lagi satu tu, jurulatih mat saleh, striker pon mat saleh...hampehh

Follower ke 100

Salam semua..semoga sihat hendaknya..selepas dua entri berturut-turut sal lirik lagu, kali ni mr. pepol tulis psl blog la plak...mengambil keberkatan hari jumaat,penghulu segala hari ni, sy nk bagi award la kt someone..wahh award apakah itu??cube tgk kt ruangan follower sy,dh cecah 100 org kn...so sy nk bagi award kpd follower blog ni yg ke - 100..congrats...award die kt bwh ni..


dan award ni menjadi milik cik nuratika dan blog beliau ialah..http://blogkesayangangua.blogspot.com/

tahniah diucapkan sekali lagi kerana sudi mengikuti perkembangan blog ni..(sowi klu award x cantek,coz xbpe pandai edit award)..dan xlupe jgk kpd 99 follower yg lain..yg sudi membaca dan mengikuti blog ni dan juga yg blm jadi follower lagi..sy amat menghargai segala sokongan,dorongan dan kritikan membina dari korg smua..hanya tuhan sahaja yg dpt membalas segala jasa baik korg dlm menambah baik blog ni..walaupun sy da mula dgr mulut busuk yg menyampah dan membenci blog ni,namun sy anggap ia sebagai dugaan dan rintangan dlm berblog ni..sy buat blog coz sy minat dan xde niat nk jadi famous ke,nk cari gaduh ke atau curik awek org(ERKK!!)...jika ad silap sana sini di dlm blog ni,sy dgn lapang hati nya bersedia utk menerima komen dari anda semua..tapi bagi la kritikan yg membina dan bukan kritikan yg membunuh..akhir kata,tahniah diucapkan kpd pemenang bertuah dan teruskan menyokong blog ni...Yes Pepol Boleh!!Malaysia Boleh!!wasalam...

p/s:follower yg ke 150 akn dpt hadiah dari sy...so,tunggu apa lagi??

Lirik lagu 6ixth Sense - Cinta Matiku OST Drama Hani

drama "Hani"


Akan ku biarkan dirimu
Merasuki hidupku
Akan ku biarkan cintamu
Meracuni hatiku

Kerna cintaku terlalu gila
Kepadamu ku yang cinta
Kerna diriku tak pernah bisa
Hidup tanpamu

Chorus

Jangan pernah tinggalkan diriku
Jangan lepaskan aku
Walau setengah detik hidupku

Ulang Chorus

Kerna cintaku terlalu gila
Kepadamu ku yang cinta
Kerna diriku tak pernah bisa
Hidup tanpamu

Ulang Chorus 3X



p/s:banyak lagu 6ixth Sense yg jadi lagu tema utk drama kn

Lirik lagu Adira - Ilusi OST Awan Dania 3


Rasa suasana riang berdua
Saatku kau lupakan saja
Menari di minda hingga terleka
Beralih ke alam yang nyata

Bridge

Tersentuh bagai dicabut
Beribu batu lebar sayapku

Korus

Pabila bercinta dan dicinta
Cari cinta, cinta mega
Biar cinta jadi fenomena
Tertusuk sudah aku
Panahanmu, panahanku, hak milikmu
Biar panahku terus di situ

Inilah petanda telah bermula
Ilusi baru dalam sketsa
Memenuhi masa dengan ceria
Bagai ledakan supernova

( Ulang Bridge & Korus )

Ilusi
Biar ia dijadikan realiti
Aku menyanyi
Biar diriku mencapai rentak infiniti
Nan tinggi
p/s:mane yg paling bez,awan dania 1, 2 @ 3???

Back 2 Campus button badge

Assalamualaikum semua...hendak ny sihat la ek..selepas dua entri berturut-turut sy menulis pasal contest,kali ni sy kembali utk menulis entri yg sebetulnya..(ape ayat ak ni)entri kali ni nk meminta tolong sbnrnya...korg semua blh tolong sy kn??blh la blh la kn...xkisah la follower ke,pembace setia ke atau silent reader ke,anda semua amat dialu-alukan utk membantu sy kali ni...ape,nk upah??hanya tuhan yg mampu membalas segala jasa baik korg...ok cmni ceritanya...xlame lagi sem baru da nk stat..tuk student uitm la,u laen sy kurang pasti(same je kot)..so secara tradisinya,sblm sem baru bermula,sy akan buat design tuk button badge(tradisi ke,sem lepas je kot baru stat buat benda alah ni)..dan tema yg sy pilih ialah "Back 2 Campus"....so,sepanjang cuti sem ni,sy ad buat beberapa design tuk button badge ni..jadi sy nk minta tolong kwn2 sume tuk pilih design mane yg paling menarik..senang kate yg paling korg minat la..so,korg blh buat undian dgn memilih design1,2,3 ataupun 4..care nk mengundi??sng je..cube korg tgk kt sblh kanan blog sy...kt bwh iklan nuffnang tu..ha kt situ ad box tuk undian..so korg blh klik kt situ tuk design yg paling korg minat..segala hasil undian ini akan sy jadikan panduan tuk sy memilih design button badge mane yg patut sy bawa ke kampus sy nanti...jadi,design2 ny seperti di bwh..jeng jeng jeng...

design 1


design 2

design 3

design 4

jadi,ni lah design yg sy buat...minta maaf klu buruk...huhuhu..bantuan anda semua amat diharapkan utk membuat undian tuk design2 ni..

p/s:pas ni nk wt t-shirt back 2 campus lak...btw takziah tuk mangsa kemalangan maut di cameron highlands...:-(


Jom Join Contest Tiqaa Wonderland

yeah contest lagi
amboi pepol
hari ni keje ko masuk contest je ek
emm kali ni join contest dari cik tiqaa ni
ni contest ny
Gambar candid saya & Senyuman kegembiraan .
sape nk join contest ni blh klik
gambar kt ats xpon klik kt
sini

sy mulenya nk msuk yg gambar candid je
last2,sy decide tuk masuk dua2
so tuk gambar candid sy letak gambar ni

gambar sengal abad ini

gambar ni diambil semasa sy
menyertai kem jabatan pertahanan awam(JPAM)
di Kuala Terengganu
tgk tu, sy tgh mkn pon dieorg snap pix
(xsenonoh mkn berdiri)
mmg x perasan langsung dieorg amek pix ni
dan tuk senyuman kegembiraan lak
sy pertaruhkan gambar ni

senyum lepas presentation

gambar ni plak diambil
selepas abis presentation
mmg senyum sampai ke telinga la kn
sy yg belakang sekali tu ek

so, org bertuah yg ditag ialah:
dira
ecah
biela

p/s:next entri akan tulis sal button badge design..sile buat undian ye...trimas

Photo Contest: My Bestfriend Forever!!

Salam sume..hye bertemu lagi..
yeah entri kali ni sal contest..
kali ni sy join contest dari cik siti manis
nk join??
jom klik gambar kt bwh tucontest ni akan tamat pada 31 Dec 2010
so cepat join sblm tarikh tutup k
so utk contest ni
sy pertaruhkan gmbar ni
pink presentation

hahahaha..klaka bile tgk balik gambar ni
yg depan sekali tu sy
slbh sy tu zai@bonda
sblh zai pulak laila
laila punya sblh nana
dan ujung skali safuan@acu
so,utk contest ni
sy kene huraikan la nape dieorg ni BFF sy

Mula berkawan sejak tahun berapa?


sy mule berkawan dgn dieorg sejak tahun 2007 lagi
iaitu tahun sy memulakan diploma sy
dan sy sekelas dgn dieorg sampai la
sy abes diploma sy
means dari awl sampai ke akhir
sy sekelas dgn dieorg
tiap2 hari sy duk ngadap muke dieorg
dlm kls..tapi bezz...

Kenapa anda rasa dia/mereka BFF anda?

emm kenapa ek??
sebab kiteorg ngam bersama
kiteorg blh share pape je
tiada rahsia antara kami
coz kiteorg da lame knl
dan semue saling percaya mempercayai
kiteorg jugak sambung degree
yg sama dan skrg ni duk dlm
kls yg sama...
so mmg BFF kn??
so hope kiteorg akan jadi
BFF selama-lamanya
Amiinn....

p/s:asyik join contest je,bile sy plak nk buat contest???tunggguuuu....